Evenimentul zilei

Dum06252017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate
Evenimentul zilei - Actualitate
25 Iun 2017
by  - 
Publicat în Justitie

Fostul șef al Departamentului Instituțiilor Penitenciare și viceministru al Ministerului Afacerilor Interne, Veaceslav Ceban, a fost reținut aseară de către Centrul Național Anticorupție.

25 Iun 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Furnizorul de apă din Chișinău anunță pentru luni, 26 iunie, sistări temporare în orașul Vadul lui Vodă, Parcul Nistrean.

25 Iun 2017
by  - 
Publicat în Justitie

Pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte ai Autorității Naționale de Integritate au aplicat doar persoane din domeniul public.

24 Iun 2017
by  - 
Publicat în Social

Mai bine de jumătate din datoriile Întreprinderilor Municipale pentru Gestionarea Fondului Locativ (ÎMGFL) față de furnizori, care sunt estimate la circa 630 de milioane de lei, reprezintă diferența volumului de apă caldă fixat de contoarele individuale și cele la intrarea în blocurile locative.

24 Iun 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Furtuna de vineri, 23 iunie, a făcut prăpăd în mai multe localități din țară. În Chișinău, la spital a ajuns o femeie de 87 de ani, lovită de crengile unui arbore pus la pământ de vânt.

24 Iun 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Oleg Efrim, ex-ministru al Justiției în Guvernele Filat și Leancă, în prezent avocat și cadru didactic, a fost numit în funcţia de membru al Consiliul de Integritate al Autorității Naționale de Integritate (ANI) pe un termen de cinci ani, prin decizia din 23 iunie a Cabinetului de miniștri.

24 Iun 2017
by  - 
Publicat în Justitie

Judecătoria municipiului Chișinău, sediul Buiucani, a prelungit mandatul de arest la domiciliu cu încă 30 de zile pe numele ex-deputatului Chiril Lucinschi, cercetat în dosarul fraudelor de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank.

24 Iun 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Ca urmare a furtunii şi ploii de ieri, în Chişinău au fost doborâţi sau au fost parţial afectaţi de vânt peste 130 de copaci, dintre care, pe 46 de adrese, au fost afectate reţelele de contact ale transportului electric. De asemenea, în urma furtunii, au fost înregistrate circa 10 rupturi de fire electrice a reţelei de iluminat public.

24 Iun 2017
by  - 
Publicat în Justitie

Dosarul secretarului Consiliului municipal Chișinău a fost trimis în judecată. El este învinuit că ar fi pretins, în repetate rânduri, mijloace financiare și bunuri de la reprezentanții unor agenți economici și consilieri municipali pentru diferite servicii. Dacă va fi găsit vinovat el riscă închisoare de la trei la șapte ani, cu amendă de până la 300 mii lei și cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la cinci la zece ani, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

23 Iun 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Băiețelul de doi ani din satul Iargara, raionul Leova, lovit de o locomotivă marţi, 20 iunie, a ieșit din comă.

23 Iun 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Președintele Consiliului Național de Participare se va afla în funcție o perioadă între șase și douăsprezece luni, transmite IPN cu referire la o  modificare în acest sens la Regulamentul CNP, aprobată de Guvern, transmite IPN.

23 Iun 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Copaci puși la pământ, mașini avariate și pană de curent în sectorul Ciocana.

23 Iun 2017
Publicat în Actualitate

Circa 200 de militari din Batalionul 22 de menţinere a păcii şi Brigada „Moldova” participă la exerciţiul „Scutul Păcii 2017”, care se desfăşoară în perioada 19-23 iunie curent, la Centrul de instruire a Brigăzii de infanterie motorizată „Moldova” din municipiul Bălţi.

23 Iun 2017
Publicat în Din tara

Poliţia Metropolitană din Tokyo a semnat un contract pentru achiziţionarea unui elicopter H215, produs la Ghimbav. Aparatul de zbor va fi livrat în 2020, înaintea Jocurilor Olimpice organizate în Japonia, potrivit bzb.ro.

Pagina 1 din 429