Evenimentul zilei

Mie10242018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate
Evenimentul zilei - Actualitate
23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Justitie

Zece persoane au fost reținute, marți, într-un dosar de corupție. Printre cei reținuți sunt și  cinci judecători, un procuror, un avocat și un medic. 

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Actualitate

Meteorologii prognozează pentru ziua de miercuri, 24 octombrie, intensificări ale vântului din direcția vestică în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă. O avertizare cod galben a fost emisă pentru întreg teritoriul țării. 

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Actualitate

Cetățenii din 60 de state vor putea obține mai ușor viză pentru R. Moldova, iar procedura de eliberare a permiselor de ședere în scop de muncă și de afaceri va fi simplificată. Subiectele au fost discutate în cadrul unei ședințe la Guvern, la inițiativa premierului Pavel Filip, care a menționat că astfel va crește substanțial atractivitatea investițională a țării, dar și numărul de turiști.

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Social

Familiile din municipiul Chișinău, care au trei și mai mulți copii la grădiniță, vor primi, la cerere, câte 700 de lei lunar. Consiliul municipal Chișinău a aprobat la ședința de marți, 23 octombrie, un regulament în acest sens.

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Actualitate

Militari ai Armatei Naţionale din Kosovo au concurat la cea de-a doua ediţie a competiţiei multinaţionale, în care s-au întrecut contingentele participante la operaţiunea KFOR, întrecere denumită „Bătălia Bazelor Militare KFOR 2018” (Battle of the Camps 2018).

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Actualitate

Proiectul „Consolidarea capabilităţilor în domeniul Medicinii Militare” a fost lansat, luni, la sediul Cartierului General al NATO la Bruxelles, Belgia, în prezenţa Secretarului General de Stat al Ministerului Apărării al Republicii Moldova, Radu Burduja, şi Secretarul de Stat al Ministerului Afacerilor Interne al României, Şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Din tara

Două cărți vechi de peste 100 de ani au fost depistate de vameșii de la Leușeni într-un microbuz care se întorcea din Danemarca. 

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Actualitate

Serviciul „InfoTrafic” al INP informează că flux majorat de transport la această oră, se stabilește:

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Din tara

O minoră în vîrstă de 15 ani a primit arsuri după ce a încercat să dea focul în sobă folosind benzină. 

22 Oct 2018
Publicat în Actualitate

Aproximativ 140 de mii de pomi şi arbuşti, puşi la dispoziţie de Agenţia „Moldsilva”, vor fi plantaţi de Ziua Naţională a Înverzirii Plaiului. Suprafețele ce urmează a fi împădurite fac parte din categoria terenurilor degradate sau cu risc de alunecare. Terenurile au fost stabilite de autorităţile publice locale şi urmează să fie aprobate de Inspectoratului Ecologic Raional.

22 Oct 2018
Publicat în Chisinau

Cinci troleibuze noi, cu propulsie autonomă, vor circula pe străzile Capitalei de la începutul lunii noiembrie. Deocamdată nu se cunoaște care va fi itinerarul noului transport public, acesta urmează să fie stabilit de autorități.

22 Oct 2018
Publicat în Social

Anul viitor, preţul poliţei de asigurare rămâne neschimbat – 4.056 de lei, deja al patrulea an consecutiv.

22 Oct 2018
Publicat în Educatie

Cele două instituții au fost modernizate grație unui proiect unic „Șahul fără frontiere”, implementat de Federația de Șah a Moldovei. Investiția Uniunii Europene în acest proiect se ridică la 110 mii euro și a fost acordată în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD.

21 Oct 2018
Publicat în Social

Gunoiul rămas în PMAN după Adunarea Națională a PDM pentru Moldova, a fost strâns de membri ai tineretului democrat.

Pagina 1 din 609