Evenimentul zilei

Lun10232017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate
Evenimentul zilei - Actualitate
23 Oct 2017
by  - 
Publicat în Social

Peste trei milioane de puieți vor fi sădiți pe o suprafață de 555 de hectare, în cadrul Campaniei Naționale de Înverzire a Plaiului. De asemenea, pe 250 de hectare se vor efectua lucrări de ajutorare a regenerării naturale. La acțiune sunt chemați să participe subdiviziunile „Moldsilva”, administrațiile publice locale, dar și toți cei interesați de natura din Republica Moldova. Startul campaniei se va da sâmbătă, 28 octombrie. Acțiunea va continua pe parcursul a două luni, transmite IPN.

23 Oct 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

În Republica Moldova s-au intensificat cazurile de fraude informatice care țintesc agenții economici ce desfășoară activități de import al mărfurilor și materiei prime.

23 Oct 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Un grup de părinți a manifestat astăzi, 23 octombrie, la Chișinău, cerând condiții igienice decente pentru copii în grădinițe. Potrivit conducătoarei asociației „Părinți Solidari”, Ala Revenco, citată de IPN,  grădinițele din Chișinău nu sunt asigurate cu săpun lichid și nici cu hârtie igienică. „Ni se spune că din bugetul Primăriei se alocă foarte puțini bani. Nu știm cum sunt utilizate fondurile, dar părinților li se spune să strângă bani pentru aceste produse”, a menționat Ala Revenco.

23 Oct 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

În perioada 20-22 octombrie, angajații Inspectoratul Național de Patrulare au depistat în trafic 44 de conducători auto în stare de ebrietate la volan, iar alții 1155 care au depăşit limita de viteză admisă.

23 Oct 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Compania de internet și televiziune digitală StarNet anunță că în câteva ore serviciile de internet, televiziune și telefonie vor fi active.

23 Oct 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Trei minori și mama acestora au fost internaţi de urgenţă la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma exploatării unei sobe defecte. Cazul a avut loc în localitatea Bălășești, raionul Sângerei.

23 Oct 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Un bărbat de 57 de ani a fost accidentat mortal duminică seara, 22 octombrie, pe traseul Chișinău-Hâncești, la intersecție cu satul Dănceni. Șoferul a părăsit locul accidentului, însă la scurt timp a fost reținut.

23 Oct 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Un incendiu a distrus astăzi mai multe cabluri și echipament în centrul Capitalei ale provider-ului de internet Starnet. 

22 Oct 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

După ce compania românească Dedeman a anunțat recent că va renunța la investiția de 20 de milioane de euro, ce ar fi adus direct 200 de locuri de muncă și alte câteva sute în mod indirect, cetățenii R. Moldova ar putea să le mulțumească consilierilor socialiști și comuniști din Primăria Chișinăului. Partași sunt și doi consilieri ai PL care s-au abținut de la vot.

21 Oct 2017
Publicat în Actualitate

Partidul Liberal a depus, astăzi, actele de înregistrare a partidului ca participant la Referendumul anti-Chirtoacă, ca să aibă astfel posibilitatea să-i îndemne pe alegătorii din municipiul Chișinău să nu meargă la vot pe data de 19 noiembrie 2017 și să nu legitimeze acest plebiscit.

21 Oct 2017
Publicat în Actualitate

Reprezentanții Partidului Liberal anunță că vor depune astăzi, la CEC actele de înregistrare a fracțiunii ca participantă la Referendumul de demitere a primarului Dorin Chirtoacă, conform unimedia.info.

21 Oct 2017
Publicat în Din tara

La volanul mașinei de poliție care s-a răsturnat aseară în jurul orei 20:10 la intersecția străzilor Ion Pelivan și Alba-Iulia era un polițist aflat în misiune de serviciu. Acesta, împreună cu colegii săi, se deplasau cu girofarurile conectate și semnalele sonore incluse, întorcându-se de la o solicitare, în urma căreia au reținut o persoană implcată într-un conflict.

21 Oct 2017
Publicat în Chisinau

Majoritatea deputaților au aprobat proiectul de hotărâre privind încetarea mandatului de director adjunct al Centrului Național Anticorupție. Asta după ce Cristina Țărnă a transmis Lgislativului cererea de demisie din funcția de director adjunct al instituției.

21 Oct 2017
Publicat în Actualitate

Vremea va fi determinată, astăzi de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, maxima termică astăzi va fi de +22 grade în sudul țării. Cerul va fi noros, fără precipitații.

Pagina 1 din 460