Evenimentul zilei

Sam08192017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate
Evenimentul zilei - Actualitate
18 Aug 2017
Publicat în Din tara

Cel mai mare eveniment muzical al anului revine cu cea de-a VII-a ediție și doar o zi ne mai desparte de ”Festivalul Internațional Gustar”, un grandios evenimet desfășurat în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, Butuceni. Printre artiștii de seamă ce vor urca pe scena principală se numără și Dan Helciug, alături de cunoscuta trupă „Spitalul de Urgență”. Vedetele din România promit duminică, 20 august, de la ora 18:10, un spectacol incendiar din care nu vor lipsi piesele care i-au consacrat printre care și mult fredonatele hituri ”Trăiască berea” și ”Mi se rupe”,  da și melodii recente de pe ultimul album al solistului trupei, "HeArt". 

18 Aug 2017
Publicat în Actualitate

La Guvern a fost organizată astăzi Ziua ușilor deschise pentru diasporă, în contextul lansării oficiale a Zilelor Diasporei în Republica Moldova. Evenimentul a reunit reprezentanți ai Executivului, ai comunităților din diasporă, ai organizațiilor partenere, precum și persoane responsabile de cooperarea cu diasporă din cadrul instituțiilor publice.

18 Aug 2017
by  - 
Publicat în Justitie

Fostul viceministru al economiei, Valeriu Triboi, învinuit de abuz de putere și prejudicierea bugetului de stat în proporții deosebit de mari și-a recunoscut vina în dosarul în care este cercetat penal.

18 Aug 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de secetă hidrologică pentru tot teritoriul țării. Avertizarea intră în vigoare de astăzi, 18 august și este valabilă până la sfârșitul lunii curente, transmite IPN.

18 Aug 2017
by  - 
Publicat în Social

În premieră, un agent economic va fi pedepsit contravențional pentru încălcarea legislației muncii și achitarea salariului fără reflectarea acestuia în evidența contabilă.

18 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Prim-ministrul Pavel Filip a transmis, în dimineața zilei de astăzi, un mesaj de condoleanțe și solidaritate premierului spaniol Mariano Rajoy și cetățenilor Regatului Spaniei, în legătură cu atentatele teroriste care au avut loc ieri în Barcelona și Cambrils.

18 Aug 2017
by  - 
Publicat în Social

Gata cu rândurile unice pentru persoanele care primesc colete. De astăzi, 18 august, coletele internaționale, pachetele poștale și scrisorile recomandate vor putea fi ridicate de la oficiile poștale din sector.

18 Aug 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE) condamnă atacul terorist care a avut loc joi, 17 august, în oraşul Barcelona, Regatul Spaniei, soldat cu aproape 15 morţi şi zeci de persoane rănite. Potrivit unui comunicat de presă al MAEIE, reprezentanţii misiunii diplomatice ai Republicii Moldova la Madrid întreprind demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a verifica dacă printre persoanele afectate se aflau cetăţeni moldoveni.

18 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu. Recursul avocaţilor a fost din nou respins de magistraţii de la Curtea de Apel. Primarul suspendat spune că i se face o nedreptate şi că va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la toate deciziile primei instanţe.

17 Aug 2017
Publicat în Actualitate

Diplomația de la Chișinău anunță prin intermediul serviciului său de presă că la Barcelona, după atacul terorist de joi, sunt persoane decedate și rănite. Un român a fost rănit în atentatul terorist de la Barcelona, a fost spitalizat, iar starea sa este stabilă, informează Ministerul Afacerilor Externe. Până vineri la ora 00.00  se confirmase oficial 13 morți și 50 de răniți.

17 Aug 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Circa 100 de organizații civice din România, Republica Moldova și Diasporă vor constitui Alianța pentru Centenar, un plan de acțiuni concrete pentru anul 2018. Evenimentul va avea loc duminică, la Palatul Parlamentului din București, Sala „C. A. Rosetti”, în marja Conferinței „Centenarul Unirii și Basarabia”.

17 Aug 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Sezonul concediilor continuă să ridice probleme lucrătorilor din vămi din cauza aglomerației și a timpilor mari de așteptare, iar pentru cei care pleacă la drum, totul devine un coșmar.

17 Aug 2017
by  - 
Publicat în Actualitate

Un adolescent din Edineț a fost transportat cu elicopterul SMURD Iași la un spital din Chișinău, după ce acesta a fost rănit grav în timpul unui accident rutier.

 

17 Aug 2017
Publicat în Social

Începând cu 18 august curent, pe întreg teritoriul ţării, sub patronajul Guvernului, se vor desfășura evenimente festive, activități artistice și sportive dedicate Zilelor Diasporei în Republica Moldova. 

Pagina 1 din 444