Evenimentul zilei

Vi07102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate 20 de autocare cu „revoluționari” de-ai lui Usatîi au fost întoarse din drum spre Chișinău

20 de autocare cu „revoluționari” de-ai lui Usatîi au fost întoarse din drum spre Chișinău Recomandat

26 Noiembrie 2014 - 
foto: simbol foto: simbol

Replica lui Renato Usatîi față de solicitarea CEC de eliminare din cursa electorală a Partidului Politic Patria, nu s-a lăsat mult așteptată.

La scurt timp după aflarea veștii, fidelii lui Usatîi din nordul republicii au mobilizat circa 20 de autocare pe care le-au umplut cu persoane cărora le-au achitat câte 100 de lei pentru a veni să facă scandal la Chișinău. Potrivit unor surse demne de încredere, în seara zilei de astăzi, Ministerul Afacerilor Interne a dat alarmă și echipaje de poliție au barat drumul acestor echipaje de agitatori plătiți și le-au întors către localitățile de baștină.

În jurul orelor 20, autocarele returnate s-au oprit la gara din Orhei, iar „revoluționarii” de 100 de lei bucata s-au așezat la băut de bere, sub supravegherea polițiștilor care escortează convoiul.

Acest scenariu, anunțat deja de presa de la Chișinău, corespunde fidel modelului utilizat în localitățile din estul Ucrainei, acolo unde s-a folosit exact aceeași rețetă de provocare, ajungându-se în final la războiul civil. Trupele Ministerului Afacerilor Interne sunt în alertă și sunt gata să intervină pentru a stopa orice tentativă de tulburare a liniștii publice din partea celor care doresc ca situația să degenereze în prag de alegeri parlamentare.

 

Oleg Ivan

Evzmd.md

Website evzmd.md

18 comentarii

 • Link la comentariu A Luni, 01 Decembrie 2014 12:18 postat de A

  Auzi, "Eu"-le, poate te liniștești. De ce aș putea să am încredere într-un individ întunecat ca Usatîi, care a apărut din nicăieri cu atîtea resurse și a obținut atîta influență într-un timp record. Spre deosebire de Ludmi, nu cred în capacitatea poporului nostru de a gîndi și analiza, și, totuși, nu e greu să-ți dai seama că în spatele lui Usatîi stă cineva ”volosatîi”.
  Ce direcție nu ar lua Moldova, principalul este să folosim creierul. Avem nevoie de oameni inteligenți, gospodari (și nu doar la conducere). Cel ce are ca scop ordine în țară nu folosește dezordinea ca mijloc. Haosul este metoda celor ce au scopuri murdare. Așa că lăsați lozincele agresive și puneți-vă pe treabă.

 • Link la comentariu eu Vineri, 28 Noiembrie 2014 23:00 postat de eu

  ca intodeauna doar vorbe in vant fara nici o dovada, halal de asa conducere

 • Link la comentariu Eu Vineri, 28 Noiembrie 2014 22:59 postat de Eu

  nu e nimic adevarat din ceea ce e scris aici. toti cei care au incredere in renato stiu ca nu este asa, cuiva ii place sa se joace de'a circul, insa o sa se termine toate astea curand. Puterea e in adevar, puterea e in NOI!!!

 • Link la comentariu ludmi Vineri, 28 Noiembrie 2014 06:01 postat de ludmi

  E ingrozitor de ce sunt "capabili" unii..... Oare chiar oamenii de la nordul tari sunt asa de zombati si nu vad, nu inteleg cine este acest Usatii???? Atit de mult va doriti sa aduceti tara la o situatie similara a Ucrainei??? Sunt sate din republica, unde situatia e si mai proasta, in schimb oamenii ghindesc!!! Cit de mult v-au "imbogatit" acei 100 lei primiti de la "marele politician"? Sunteti acei, care poate multi din voi ati calatorit in Europa cu diferite ocazii. Deschideti ochii,invatati-va sa si mai ghinditi, nu mergeti pe "Val" ca in stina....dati-va sema acuma...Mai tirziu poate fi prea tirziu...

 • Link la comentariu BMVanquisher Joi, 27 Noiembrie 2014 21:34 postat de BMVanquisher

  Mare stire,de ziua europei pe 9 mai care a fost(STUPIDITATE) au adus din balti mosneji sa strige ca vor in europa...Curve romine ce sunteti...

 • Link la comentariu valca Joi, 27 Noiembrie 2014 13:32 postat de valca

  p-u Mihai,DACA DE LA BREGA AI AJUNS LA PDM,atunci unde-i pragmatizmul tau?e clar si viziuneata...

 • Link la comentariu Sergiu Joi, 27 Noiembrie 2014 12:58 postat de Sergiu

  aceste acare sunt pentru Usatii vad la voi totul este planuit bine ca Antifa voastra tot era planuita prostalanilor tinet cu un bat un criminal

 • Link la comentariu Soros Joi, 27 Noiembrie 2014 11:51 postat de Soros

  Adica toate inregistrarile video si audio care apar in defaimarea lui Usatii, ele pentru tine nu inseamna nimic?
  Adica "pofighismul" acesta a lui e ceva normal ?
  hai nu va prostiti , vrei un semenea potlogar sa stea in fruntea tarii ?

 • Link la comentariu sorin Joi, 27 Noiembrie 2014 11:45 postat de sorin

  Ooo...si iata si scopul initial al acestei mascarade cu eliminarea lui Usatii din cursa...destept gindit,chiar foarte...dc sa caute ei pe nush cn....mai bn gasesc un tap ispasitor si omor 2 iepuri dintr-o lovitura....Eliminarea lui Usatii si drum "verde democratiei" ...halal de asa tara....halal de asa prostie si prosti....CEC- demisia pentru potlogaria de vot ce ati facut-o ieri(la comanda)....

 • Link la comentariu Gera Joi, 27 Noiembrie 2014 11:27 postat de Gera

  Si ce daca-i ruga ? Asta-i pentru ochii lumii , ca sa indrepte suspiciunile de la sine.
  Adica pina acum antifa putea activa fara ca nimeni sa nu stie nimic si credeti ca Usatii nu ar fi putut face vre-o 2-3 apeluri ca sa-si mobilizeze baieteii ? hai mai lasati va rog .

Lasă un comentariu