Evenimentul zilei

Joi07022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate SONDAJ: Ce produse ar alege moldovenii dacă ar dispune de o sumă nelimitată de bani

SONDAJ: Ce produse ar alege moldovenii dacă ar dispune de o sumă nelimitată de bani

17 Iulie 2014 - 

Produse ale companiilor Alba, Dalba, Apple, Nivea, Acer, Adidas, Moldova-Agroindbank, Asito, dar și Visa ar alege cetățenii moldoveni, dacă ar dispune de o sumă nelimitată de bani. Cel puțin așa arată rezultatele unui sondaj, la care au participat peste 1200 de respondenți.

Astfel, conform rezultatelor sondajului majoritatea moldovenilor consideră automobilul de marcă BMW cel mai calitativ dintre cele prezente pe piața autohtonă. Fotbalistul Cristiano Ronaldo și Shakira s-au învrednicit cu titlurile de cel mai bun sportiv, și respectiv, cea mai bună interpretă la nivel mondial. Printre preferințeele cetățenilor moldoveni se numără și Constantin Țuțu, considerat cel mai bun sportiv autohton, iar FC Zimbru, în opinia respondenților, este cel mai bun club sportiv din Republica Moldova.

De asemenea, participanții la sondaj au scos în evidență meritele lui Dan Bălan, care a fost declarat cel mai de seamă interpret din Moldova, dar și cele ale formației Zdob și Zdub, care s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă la categoria „Cel mai bun grup de muzică moldovenesc”.

Studiul QUDAL - QUality meDAL Moldova 2014/2015 a fost efectuat de către organizaţia elveţiană ICERTIAS - International Certification Association GmbH pe teritoriul Republicii Moldova în iunie 2014. La sondaj au participat 1200 de cetățeni moldoveni de pe întreg teritoriul țării, cu vârsta de peste 15 ani.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu