Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Reţineri cu focuri de armă în comuna Grătieşti // VIDEO

Reţineri cu focuri de armă în comuna Grătieşti // VIDEO Recomandat

17 Mai 2017 - 

Oamenii legii au descins reţineri cu focuri de armă în comuna Grătieşti, fiind capturaţi doi indivizi, bănuiţi de săvârşirea unui omor cu o deosebită cruzime.

Media

Aceştia s-au dovedit a fi originari din Chişinău şi raionul Ungheni, cu vârstele de 22 ani şi respectiv 23 ani, unul din ei anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale.

Potrivit informaţiilor acumulate pe parcursul investigaţiilor demarate, în seara zilei de 7 mai curent, un echipaj mobil de patrulare a depistat cadavrul mutilat al unui tânăr într-o fâşie forestieră din strada Mesager a sectorului Buiucani. La acel moment a fost solicitată intervenţia grupei operative, precum şi a medicului legist pentru a iniţia cercetările de rigoare. Astfel, medicul legist a concluzionat preliminar, delarând că, victima ar fi fost bătută cu bestialitate şi mutilată cu un obiect ascuţit. Ulterior, ofiţerii de investigaţii au stabilit identitatea cadavrului, care s-a dovedit a fi un tânăr de 27 ani, cu domiciliul în Capitală.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală poliţiştii au stabilit că, bănuiţii s-ar fi cunoscut cu victima pe malul lacului, unde au decis să joace o partidă de cărţi pentru bani. Ulterior, aflându-se în stare de ebrietate alcoolică, bănuiţii ar fi început a conflicta cu tânărul şi i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuţit de buzunar în regiunea capului.

Actualmente bănuiţii se află în custodia Poliţiei Capitalei, fiind reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Ei sunt cercetaţi penal pentru omor şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 ani până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Lasă un comentariu