Evenimentul zilei

Mie06202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate CUM sprijină DODON separatismul transnistrean în goana după rating-ul politic. „Preferații” săi, tocmai s-au pozat cu steagul Transnistriei

CUM sprijină DODON separatismul transnistrean în goana după rating-ul politic. „Preferații” săi, tocmai s-au pozat cu steagul Transnistriei Recomandat

11 Septembrie 2017 - 

Deși reprezintă Republica Moldova la un concurs muzical la Soci, membrii trupei Doredos nu se sfiesc să se fotografieze cu steagul regiunii separatiste transnistrene, cu toate că la acest eveniment vin din partea Chișinăului.

După ce s-a asociat și în trecut și cu membrii trupei SunStroke Project, care s-au clasat pe poziția a treia la ultima ediție a Eurovision pentru ca apoi să dea fuga la toate emisiunile de la posturile rusești, Dodon recidivează în asocierea de imagine pe care o caută cu artiști din stânga Nistrului. Acolo, Dodon caută sprijin la viitoarele alegeri parlamentare, așa cum de altfel a și primit la cele prezidențiale.

 

De altfel, Dodon le-a și transmis un mesaj de susținere artiștilor care s-au pozat cu steagul transnistrean: „mă bucur că v-am putut ajuta să vă pregătiți pentru acest concurs!”. Mesajul lui Dodon vine după ce membrii trupei Doredos s-au calificat în finala concursul internațional „Novaia Volna - 2017" de la Soci, Rusia. 

Lasă un comentariu