Evenimentul zilei

Vi05242019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Coordonatorul coaliției de guvernare, Vlad Plahotniuc, împreună cu ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici au inaugurat un drum renovat în satul Micleușeni din raionul Strășeni / GALERIE FOTO

Coordonatorul coaliției de guvernare, Vlad Plahotniuc, împreună cu ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici au inaugurat un drum renovat în satul Micleușeni din raionul Strășeni / GALERIE FOTO

23 Septembrie 2018 - 

Plahotniuc și Gaburici, la tăiat panglica în satul Micleușeni din circumscripția Nisporeni, unde liderul PD ar urma să candideze.

 Coordonatorul coaliției de guvernare, Vlad Plahotniuc, împreună cu ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, dar și aleși locali, au inaugurat un drum renovat în satul Micleușeni din raionul Strășeni. Situată în vecinătatea raionului Nisporeni, localitatea este inclusă în circumscipția Nisporeni, acolo unde Plahotniuc ar intenționa să candideze la alegerile parlamentare din 24 februarie.
Potrivit președintelui PDM, drumul a fost renovat în cadrul proiectului „Drumuri bune pentru Moldova”, care „va continua în anii care vin”.
Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, în această localitate locuiesc aproape 2.000 de cetățeni cu drept de vot. Din postările de pe rețelele de socializare, președintele Partidului Democrat ar urma să candideze anume în această circumscripție. Aici, de exemplu, acesta a organizat mai multe concerte, la unele fiind prezenți și premierul Pavel Filip, președintele Parlamentului, Andrian Candu. De asemenea, împreună cu prim-ministrul, a vizitat două sate din aceeași regiune de Hramul localităților. Totodată, anterior, postul TV Canal 2, afiliat democraților, și-a deschis o redacție teritorială la Nisporeni, iar localitatea în care se află școala medie la care și-a făcut studiile Vlad Plahotniuc face parte din aceeași circumscripție.
Amintim că, la 27 februarie curent, liderul PD a anunțat, de la sediul partidului, demararea proiectului „Drumuri bune pentru Moldova”, în cadrul căruia „se va asigura reparația și construcția a 1200 de kilometri de drumuri în zonele rurale, indiferent de culoarea politică a localităților”. La o emisiune televizată din 13 august curent, ministrul Gaburici declara că proiectul, lansat cu exact un an înainte de alegerile parlamentare, „nu este unul politic, iar rezultatele pe care le așteaptă autoritățile sunt mari”.

Pe rețele de socializare au apărut, în ultimele luni, mai multe imagini care ar arăta calitatea proastă a lucrărilor de reabilitare a anumitor porțiuni de drum. În replică, autoritățile au indicat ori că reabilitarea acelor segmente de drum nu a fost finalizată, ori că firma de construcție va îndepărta neajunsurile din banii proprii.

Lasă un comentariu