Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate MOBILIZARE GENERALĂ. Igor Dodon: Îi rog pe toţi să fie pregătiți să iasă în stradă la apelul meu”. Vezi de ce

MOBILIZARE GENERALĂ. Igor Dodon: Îi rog pe toţi să fie pregătiți să iasă în stradă la apelul meu”. Vezi de ce Recomandat

06 Octombrie 2018 - 

 Președintele Igor Dodon spune că este foarte îngrijorat de intenția de a „lichida” insituția Președinției, variantă pe care nu o exclude actuala guvernare. De aceea, își îndeamnă susținătorii să fie pregătiți pentru a ieși în stradă la apelul lui.

„Atunci când Partidul Democrat nu poate să controleze ceva, vine cu iniţiativa de a-l lichida. Ei nu pot deține controlul asupra lui Dodon, de aceea spun că instituţia prezidențială, unica instituţie de stat care se bucură de susţinerea populaţiei, trebuie să fie lichidată”, a scris președintele pe o rețea de socializare.

Șeful statului spune că partidul de guvernământ ar putea începe să pună în aplicare această idee până la alegerile parlamentare. „Vreau să-i îndemn pe susținătorii noştri să fie cât se poate de vigilenţi şi pregătiți pentru o mobilizare generală. Avem la dispoziţie câteva săptămâni, pentru că partidul de guvernământ ar putea începe punerea în aplicare a acestor ameninţări până la alegerile parlamentare. S-ar putea să fie vizate atât instituţia prezidențială, cât şi unica alternativă pentru actuala guvernare – Partidul Socialiştilor. De aceea îi rog pe toţi să fie pregătiți să iasă în stradă la apelul meu”, a scris Igor Dodon.

Lasă un comentariu