Evenimentul zilei

Vi02282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Republica Moldova se pregăteşte pentru un eveniment de amploare care va ajuta la promovarea imaginii ţării

Republica Moldova se pregăteşte pentru un eveniment de amploare care va ajuta la promovarea imaginii ţării

19 Martie 2019 - 

Anul viitor, în cadrul Expo Dubai, vom avea un pavilion de 400 de metri pătraţi, menit să arate străinilor tot ce avem mai bun.

În una dintre zone, vizitatorii vor putea descoperi Moldova prin călătorii virtuale pe meleagurile noastre, posibile datorită noilor tehnologii. O altă zonă este destinată investitorilor, care vor dori să afle oportunităţile economice de la noi. Obiectele de artizanat vor putea fi găsite în secţiunea "Craft", iar pentru produsele alimentare este rezervată zona "Taste". Totuşi, vinul, una dintre cărţile de vizită a Moldovei, nu va putea fi degustat în cadrul evenimentului
La pregătirile pentru grandioasa expoziţie pot participa toţi agenţii economici din Moldova.
"Nu sunt limite, deci este un proiect deschis, ba din contra. Toate concursurile, toate licitaţiile vor fi mediatizate", a zis Natalia Ivanov, manager proiect.
Ministrul Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici a declarat că participarea Republicii Moldova la "Expo Dubai 2020" trebuie să fie un succes.
Este foarte important. De asta noi punem accentul pe calitate. Noi vrem să fim auziţi, noi vrem să fim văzuţi. Asta ne va ajuta să aducem mai multă lume şi ca turişti, dar şi ca investiţii. Vrem să ne prezentăm foarte bine astfel ca să ne cunoască întreaga lume.
Pentru particiarea la această expoziţie, Moldova va cheltui 1,7 milioane de dolari. Conform estimărilor organizatorilor, "Expo Dubai 2020" va fi vizitată de aproximativ 25 de milioane de persoane, dintre care 70 la sută de peste hotarele ţării gazdă. Moldova va participa pentru a parta oară la un asemenea eveniment.

Lasă un comentariu