Evenimentul zilei

Joi06042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate De Duminica Mare, Dodon cheamă lumea în stradă

De Duminica Mare, Dodon cheamă lumea în stradă Recomandat

13 Iunie 2019 - 

Igor Dodon anunță că la Chișinău va avea loc un marș în susținerea noii guvernări și a majorității parlamentare. Manifestația va avea loc duminică, 16 iunie, ora 11:00. 

„Zilnic suntem contactați de sute de persoane care vor să vină în susținerea actualului Parlament. Vor să vină aici la Parlament. De aceea, noi împreună cu conducerea partidelor care au creat această majoritate parlamentară, am decis să chemăm cetățenii Republicii Moldova la un marș al poporului în susținerea noii guvernări. un miting pașnic în susținerea noii majorități parlamentare. Cu cât mai mulți vom fi, cu atât mai repede va fi transmiterea pașnică a noii puteri. Vă îndemn de Duminica mare, toți la adunare”, a declarat șeful statului. 

Președintele s-a adresat în context și funcționarilor publici să aibă curaj și să vină cu declarații publice prin care să-și exprime susținerea față de noul Guvern. 

„Mă adresez funcționarilor publici, medicilor, profesorilor. Eu știu că ne susțineți. Eu vă îndemn să aveți curaj. Vă rog să ieșiți cu declarații în susținerea Guvernului legitim. Nu vă temeți, nimeni nu va fi pedepsit. Noi nu vom fi așa cum a fost PD. Dacă azi, mâine, poimâne noi vom fi mai mulți, atunci transmiterea pașnică a puterii poate fi mai simplă și mai rapidă”, a declarat Dodon. 

Lasă un comentariu