Evenimentul zilei

Lun10212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene efectuează prima sa vizită oficială în SUA

Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene efectuează prima sa vizită oficială în SUA

17 Iunie 2019 - 

Vizita a început astăzi, iar ministrul anunță „câteva zile pline” la Washington, inclusiv întrevederi oficiale și discuții cu diaspora.

„Una dintre primele vizite oficiale planificate încă de la investirea Guvernului Maia Sandu este cea care pe care o încep astăzi în Statele Unite ale Americii, unul dintre cei mai importanți parteneri stragici de dezvoltare ai țării noastre.
Urmează câteva zile foarte pline, cu mai multe întâlniri și întrevederi oficiale în Washington. Un moment special al vizitei mele în America va fi întâlnirea cu diaspora noastră. Vă aștept pe toți cei care veți fi în zonă marți, 18 iunie, la ora locală 18.00, la sediul Ambasadei noastre (2101 S Street NW, Washington D.C 20008) pentru a discuta împreună despre cum vedem viitorul țării noastre. În tot efortul nostru de a readuce Republica Moldova pe drumul cel bun diaspora joacă și va juca un rol fundamental”, a scris ministrul Nicu Popescu pe Facebook.
Amintim că, anterior, ministrul Popescu a anunțat că una dintre prioritățile mandatului său va fi deblocarea procesului de integrare europeană și readucerea R. Moldova pe „harta pozitivă” a UE.

Lasă un comentariu