Evenimentul zilei

Sam08152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate MOLDATSA reacționează la mesajul lui Sajin: Sunt niște acțiuni de manipulare și denigrare a imaginii întreprinderii

MOLDATSA reacționează la mesajul lui Sajin: Sunt niște acțiuni de manipulare și denigrare a imaginii întreprinderii

25 August 2019 - 

 

MOLDATSA reacționează la mesajul lui Sajin: Sunt niște acțiuni de manipulare și denigrare a imaginii întreprinderii
În urma informațiilor difuzate de controlorul de trafic aerian, Eugen Sajin, despre gravul incident aeronautic în spațiul aerian al Republicii Moldova, Î.S. „MOLDATSA” a venit cu o reacție.
„Aceste informații sunt niște provocări ale angajatului Sajin Eugen care la moment se află într-un litigiu cu Î.S. „MOLDATSA”, pentru încălcarea procedurilor de navigație aeriană și obligațiunilor sale de serviciu, decizie definitivă a Curții de Apel Chișinău. Iar informațiile publicate pe rețelele de socializare și preluate de mass-media, sunt niște manipulări a unui eveniment aeronautic care nu a pus în pericol siguranța zborului”, se arată în comunicatul MOLDATSA citat de realitatea.md.

Colectivul de controlori de trafic aerian și sindicatul Î.S. „MOLDATSA”, condamnă acțiunile „de manipulare și denigrare a imaginii” întreprinderii și asigură pasagerii despre furnizarea serviciilor de navigație aeriană în condiții de siguranță.

Privind evenimentul aeronautic din 23 iunie 2019, Î.S. „MOLDATSA”, informează că a prezentat Raportul de investigație și Planul de măsuri corective către Autoritatea Aeronautică Civilă, și au fost întreprinse toate măsurile de prevenire a unor evenimente aeronautice similare, despre care controlorii de trafic aerian au fost înștiințați contra semnătură.

Î.S. „MOLDATSA”  își rezervă dreptul de a se adresa în instanța de judecată pentru încasarea prejudiciului pentru răspândirea cu bună știință a informațiilor care nu corespund adevărului și denigrează imaginea întreprinderii se mai arată în comunicat.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu