Evenimentul zilei

Mie05272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Ultima zi de depunere a actelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de primar sau consilier local este 19 septembrie

Ultima zi de depunere a actelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de primar sau consilier local este 19 septembrie

17 Septembrie 2019 - 

19 septembrie este termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de primar sau consilier local, anunță Comisia Electorală Centrală.

Tot  pe 19 septembrie este și ultima zi când pot fi desemnați candidații la funcția de deputat în cele patru circumscripții electorale uninominale (nr. 17, 33, 48 și 50), unde vor avea loc alegeri parlamentare noi, transmite IPN.
Un comunicat de presă CEC precizează că în această zi se încheie și activitatea grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de deputat și expiră termenul de colectare a semnăturilor.
Consiliul electoral de circumscripție, în termen de cel mult șapte zile, va examina documentele depuse și va adopta o hotărâre privind înregistrarea sau refuzul de a înregistra candidații la alegeri.

Lasă un comentariu