Evenimentul zilei

Mie07082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Precizările Administrației Naționale a Penitenciarelor. S-a votat și în închisoare. Vlad Filat a solicitat urna mobilă

Precizările Administrației Naționale a Penitenciarelor. S-a votat și în închisoare. Vlad Filat a solicitat urna mobilă

03 Noiembrie 2019 - 

 Aproape 1600 de deținuți și-au exprimat votul în turul II de scrutin pentru alegerile locale, inclusiv și fostul premier Vlad Filat. Despre aceasta a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Chiar dacă sunt în spatele gratiilor, deținuții au ieșit astăzi la vot, pentru a participa la turul II de scrutin pentru alegerile locale, anunță, informează ANP.

În turul II de scrutin pentru alegerile locale, cu drept de vot au fost înregistrați 1792 deținuți din penitenciarele Taraclia, Leova, Soroca, Rusca, Rezina, Brănești și instituțiile din raza municipiului Chișinău.

Din numărul total au votat 1580 persoane (88,2%), iar 212 (11,8%) au refuzat să voteze în fața comisiilor electorale de circumscripție.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Oleg Pantea, ex-premierul Vlad Filat și-a exercitat dreptul la vot, iar omul de afaceri Veaceslav Platon a refuzat.

Lasă un comentariu