Evenimentul zilei

Joi07092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Ședința săptămânală a seviciilor Primăriei Chișinău, AMÂNATĂ! A fost schimbată cu un briefing de presă susținut de noul primar al Capitalei

Ședința săptămânală a seviciilor Primăriei Chișinău, AMÂNATĂ! A fost schimbată cu un briefing de presă susținut de noul primar al Capitalei

04 Noiembrie 2019 - 

Ședința săptămânală a seviciilor Primăriei Chișinău, care urma să aibă loc azi, 4 noiembrie, adică după turul II al alegerilor municipale, a fost amânată. Coincidență sau nu, dar asta se întâmplă anume în contextul în care Ion Ceban a devenit primar ales al capitalei.  La ora la care urma să aibă loc, Ion Ceban va susține un briefing de presă.

Chiar ieri, socialistul spunea că deja de mâine (n.r. adică de azi) va începe lucrul la Primăria, aceasta chiar dacă Comisia Electorală Centrală nu a prezentat datele preliminare oficiale și mandatul de primar încă nu a fost validat.

Între timp, Serviciul de presă a transmis că Ion Ceban va susține un briefing de presă la ora 14:00, anume atunci când urma să aibă loc ședința Primăriei.

„Va fi organizată o nouă ședință deja după validarea madantului domnului Ceban. Oricum, serviciile municipale vor lucra în regim normal. La ședință se discută niște probleme operative, nu e vorba de ședința Consiliului Municipal unde se iau niște decizii importante. E o ședință de lucru, pur tehnică”, a declarat Vasile Chirilescu, șeful Direcției relații publice a Primăriei.

Este de menționat că pe agendă erau incluse următoarele subiecte: prezentarea raportului privind salubrizarea în municipiul Chișinău; prezentarea informației operative cu privire la executarea bugetului municipal Chișinău, la situația din 31 octombrie 2019; prezentarea notei informative cu privire la implementarea recomandărilor Curții de Conturi de către entitățile municipale ale administrației publice; prezentarea raportului privind monitorizarea respectării standardelor minime de calitate în Centrele de plasament pentru copiii separați de părinți din subordinea Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului; situația epidemiologică din municipiul Chișinău.

Amintim că, până acum, interimatul funcției de primar general era exercitat de Adrian Talmaci, secretarul general al Primăriei.

 

Lasă un comentariu