Evenimentul zilei

Mie07082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Ofițerii Centrului Național Anticorupție l-au încătușat noaptea trecută pe un șef din cadrul Poliției de Frontieră

Ofițerii Centrului Național Anticorupție l-au încătușat noaptea trecută pe un șef din cadrul Poliției de Frontieră

24 Decembrie 2019 - 

A fost arestat  în timp ce primea 4000 de euro de la niște persoane care ar fi vizate în cadrul unui dosar penal pentru furt de automobile în România.

Potrivit surselor Deschide.MD, apropiate anchetei, același ofițer a fost reținut de CNA acum câțiva ani, când aceasta activa în cadrul IP Botanica, acum câțiva ani.
Sursele Deschide.MD, sub protecția anonimatului, ne-au spus că este vorba despre Sergiu O. șeful Serviciului auto-moto din cadrul Direcției management logistic și achiziții a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.
Dânsul a activat anterior în cadrul fostei Direcției Operațiuni Speciale din cadrul INI, iar până în anul 2013 a activat în cadrul Inspectoratului de Poliție Botanica al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Tot atunci, susțin sursele noastre, dânsul ar fi fost reținut de CNA după ce a încercat să scoată băsma curată o persoană vizată într-un dosar pentru pentru furt de automobile.
Noaptea trecută, Sergiu O. a fost reținut de ofițerii CNA în flagrant, în timp ce ar fi primit o sumă de 4000 de euro, banii fiind a doua tranșă din suma de 12 000 de euro pe care o ceruse de la câteva persoane vizate într-un dosar pentru furt de automobile din România. Ulterior, ofițerii anticorupție au efectuat percheziții în biroul acestuia din sediul central al PF.
Potrivit denunțătorilor, șeful din cadrul PF ar fi cerut de la aceștia cele 12 000 de euro motivând că ar putea să influențeze procurorii pentru a mușmaliza cazul în care erau vizați.

Lasă un comentariu