Evenimentul zilei

Joi04092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Grigore Cobzac şi-a depus actele la Comisia electorală pentru a fi înregistrat ca şi candidat independent la alegerile din 15 martie 2020

Grigore Cobzac şi-a depus actele la Comisia electorală pentru a fi înregistrat ca şi candidat independent la alegerile din 15 martie 2020

04 Februarie 2020 - 

Grigore Cobzac a depus, marţi, la Comisia electorală de circumscripţie actele necesare pentru a fi înregistrat ca şi candidat independent în alegerile parlamentare din 15 martie 2020, în circumscripția uninominală Hânceşti, nr.38.

"Chiar dacă iniţial decizia de a candida a fost una sub formă de protest, acum sunt determinat să obţin acest mandat. Vă declar cu toată responsabilitatea că nu am agendă ascunsă. Rolul de marionetă nu este pentru mine şi în spatele meu nu stau sforari. Unicul obiectiv urmărit este să vă reprezint cu onoare şi demnitate în Parlamentul Republicii Moldova, aşa cum am mai făcut-o anterior. Sunt dintre hânceşteni şi pentru hânceşteni", a scris Cobzac pe pagina sa de Facebook.
Grigore Cobzac a decis să candideze independent în circumscripția Hînceşti, asta deşi PAS a înaintat-o pe Olesea Stamate la aceste alegeri.
Ulterior, Grigore Cobzac şi şeful organizaţiei PAS la Hânceşti, Marcel Petruşan, au fost excluşi din partid, fapt despre care au fost anunţaţi prin e-maiil.

Lasă un comentariu