Evenimentul zilei

Vi08072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Primarul Ion Ceban este nemulțumit de ritmul reabilitării stației de epurare

Primarul Ion Ceban este nemulțumit de ritmul reabilitării stației de epurare

10 Februarie 2020 - 

Lucrurile la Stația de epurare se mișcă cu viteza melcului, iar vinovați de asta se fac cele două companii, care se ocupă de lucrările de renovare.

La ședința operativă a serviciilor primăriei, edilul general, Ion Ceban, a solicitat procesele verbale cu privire la numărul de lucrători în teren, care se află la muncă, pentru a le prezenta managerilor celor două companii responsabile.
În această dimineață, conducerea Apă Canal a venit cu un raport la primărie, astă după ce de două săptămâni se află cu biroul la Stația de Epurare.
Pentru a accelera lucrările de renovare, în această săptămână vor avea loc mai multe ședințe și vizite în teritoriu, a menționat directorul interimar al întreprinderi. Este preconizată o ședință comună cu Apă Canal, BEI și reprezentanții Primăriei, ulterior, o altă ședință comună cu reprezentanți de la Primărie, Apă Canal Chișinău, BERD, BEI și o delegație a Uniunii Europene. Mai mult, reprezentați ai UE, urmează să vină în vizită la Stația de Epurare.
Amintim că restabilirea stației de epurare este în întârziere. Astfel, doar 25% din lucrări fiind efectuate. În acest context, pentru a urgenta lucrările, Ion Ceban a solicitat ca managerii Apă Canal să își mute oficiul în blocul administrativ din strada Lunca Bâcului.

Lasă un comentariu