Evenimentul zilei

Joi08132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Şi totuşi există SPERANŢĂ: Pacientul ZERO a învins VIRUSUL! A crezut că a luat boala de la WC!

Şi totuşi există SPERANŢĂ: Pacientul ZERO a învins VIRUSUL! A crezut că a luat boala de la WC! Recomandat

27 Martie 2020 - 

Povestea dezastrului global pornit din China.


Cercetătorii din China au stabilit cine a fost pacientul 0 cu Coronavirus. Se pare că prima persoană diagnosticată cu acest virus a fost o femeie în vârstă de 57 de ani din Wuhan.

Femeia pe care au indetificat-o autoritățile chineze drept pacientul 0 este o vânzătoare de creveți din piața de pește din Wuhan, orașul de unde a pornit totul.

Wei Guixian este prima persoane care a primit diagnosticul pozitiv de coronavirus, aceasta începând să se simtă rău din 10 decembrie 2019.

Pentru că avea simptomele unei gripe obișnuite, femeii i s-au dat medicamente banale pentru răceală, iar în cele din urmă s-a întors la muncă în piața din Wuhan, unde răspândirea virusului a început.

Starea de sănătate a pacientei s-a înrăutățit iar pe 16 decembrie a ajuns la spitalul din Wuhan, unde i s-a spus că mai mulți angajați din piața s-au prezentat cu simptome similare.

Neștiind originea virusului, femeia a declarat că cel mai probabil l-a luat dintr-o toaletă și a sfătuit guvernul chinez să gestioneze repede situația pentru a nu escala.

În cele din urmă aceasta și-a revenit, corpul ei reușind să lupte cu infecția, potrivit New York Post, citat de www.evz.ro

 

Lasă un comentariu