Evenimentul zilei

Vi07102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 10 septembrie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 10 septembrie

10 Septembrie 2019 - 

Învăţaţi să vă apreciaţi mai mult, să vă bucuraţi de propria persoană şi să petreceţi mai mult timp în compania voastră. Uneori trebuie să fim singuri ca să ne punem ordine în gânduri şi ca să înţelegem ce paşi trebuie să urmăm pentru un viitor fructuos. Astrologii recomandă să vă relaxaţi şi să vă oferiţi timp. Problemele dispar de la sine. 

 

Berbec

Dragi Berbeci, aveţi mai multă grijă atunci când vă implicaţi în discuţii cu posibil iz conflictual. Fiţi calmi, aveţi răbdare şi discutaţi deschis, fără supărări. Doar aşa veţi reuşi să ajungeţi la un consens cu cei din jur. Seara aţi putea alege o carte bună, un film interesant sau orice altă modalitate pentru a vă relaxa. De altfel şi oportunitatea de a ieşi în oraş, la o plimbare, poate fi luată în calcul.

Taur

Tauri, s-ar putea să vă simţiţi presaţi de anumite sarcini nefinalizate, astăzi. Fiţi însă fără griji, toate se vor rezolva cu mult calm. Creaţi-vă o listă de priorităţi, faceţi paşi mici, nu vă avântaţi în toate proiectele pentru că riscaţi să nu terminaţi niciunul şi doar să vă îngreunaţi starea de disconfort. Spre seară veţi primi o veste importantă de la o rudă apropiată.

Gemeni

Gemeni, toată lumea ştie că sunteţi uşor duplicitari, aşa cum tocmai Zodia defineşte acest lucru. Timizi, dar totuşi extrovertiţi, plini de curaj, dar totuşi îănconjuraţi de frământări, pare că cea mai grea luptă este cu voi în general. Priviţi-vă în oglindă astăzi şi întrebaţi-vă ce vă doriţi cu adevărat de la voi. Pentru ce sau cine vă bate inima cu putere, care este visul vostru şi ce trebuie să faceţi pentru a reuşi. Primul pas este să realizaţi ce este important pentru voi.

Rac

Raci, fiţi îngăduitori cu propria persoană. Chiar dacă vă doriţi mereu ca lucrurile să evolueze extraordinar, ca succesul să fie neclintit în viaţa voastră şi fericirea să vă ţină cu capul în nori, vor fi şi zile în care stările negative vă vor schimba starea şi vă vor face să vă gândiţi: „Oare viaţa îmi oferă tot ce îmi doresc? Fac tot ce ţine de mine?” Priviţi partea plină a paharului şi încercaţi să vă mulţumiţi mereu vouă pentru eforturile pe care le depuneţi. Pe scurt, apreciaţi-vă mai mult. 

Leu

Unii nativi din Leu sunt foarte aproape să producă o dramă, chiar dacă intenţia lor nu este aceasta. Unele decizii pe care le luaţi vor stârni valuri de comentarii, al căror impact nu-l poate prezice nimeni. Aşadar, astăzi este o zi în care trebuie să fiţi foarte atenţi la ce spuneţi şi mai ales la ce faceţi. Dacă cineva vă propune să vă implicaţi într-o discuţie care nu vă priveşte, refuzaţi categoric.

Fecioară

Fecioara are o stare foarte bună de spirit şi se simte în largul ei, poate chiar prea bine. Este în regulă să te simți în felul acesta, dar fii sigur că vei face tot ceea ce trebuie să faci, în câmpul muncii sau acasă. Este posibil ca această stare de spirit să te facă sa uiţi nişte aspecte importante, sau să nu fii atent la unele detalii. Spre seară vă bucuraţi de liniște foarte meritată.

Balanţă

Balanța resimte o stare de singurătate azi, însă partea bună este că tot ce te-a supărat până în acest moment al vieţii a dispărut. Poate că singurătatea va fi bună o perioadă şi o poţi folosi ca să petreci mai mult timp cu tine. Acest lucru vă va oferi un sentiment de linişte şi de acceptare a sinelui. Alții pot vedea atitudinea ca ignoranță, aşa că ai răbdare cu acești oameni. Nu explica tuturor prin ce treci şi mai ales deciziile tale, pentru că nu vor schimba mare lucru. Ai multă răbdare.

Scorpion

Scorpionul va fi foarte încântat de un hobby nou, sau o activitate repetată care îi produce foarte multă fericire. Discutând despre asta cu mai multe persoane, îţi dai seama că ai găsit ceva foarte interesant şi inedit. Este foaret posibil să vă vină o idee de afaceri în acest sens, însă nu vă daţi de gol planurile prea devreme.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte activi astăzi. Şi, dacă tot aveţi o energie deordantă, faceţi ceva neobişnuit, ceva ce nu aţi făcut niciodată. Spre seară, vă veţi resimţi după toată această agitaţie, aşa că puţină relaxare nu strică. În plan personal, ar trebui să vă gândiţi ce vreţi cu adevărat. Nu uitaţi că, de cele mai multe ori, fericirea este la un pas distanță, însă, înainte de orice aventură, trebuie un plan bine pus la punct.

Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt norocoșii zodiacului. În dragoste nu se poate mai bine, iar finanţele sunt mai bine ca niciodată. Singurele probleme care ar putea să vă dea bătăi de cap ar putea veni din cauza oboselii. Pentru ca lucrurile să nu se schimbe, schimbaţi-vă stilul de viață. Şi nu lăsaţi pe mâine ce puteţi face azi, asta dacă nu vreţi să fiţi luaţi prin surprindere.

Vărsător

Vărsătorii sunt jucăuşi, au chef de glume şi se ţin de poante de dimineața până seara. Aveţi grijă cu cine faceţi aceste glume, pentru că unele persoane dragi s-ar putea supăra. Aşa că, unele glume ar trebui spuse în minte, chiar dacă unii se vor întreba ce râzi în hohote. Sfatul astrelor pentru Vărsători este să se bucure de viaţă, de starea de bine şi de cei dragi. 

Peşti

Peștii ar trebui să dea bineţe prietenilor apropiaţi. Un telefon scurt sau un SMS cu textul „Bună, ce mai faci?”, recomandarea astrelor pentru aceşti nativi. În rest, vreţi să leneviţi toată ziua și să nu vă mai gândiţi la problemele de zi cu zi. Spre seară, vă luaţi partenerul de viaţă şi ieşiţi la o plimbare prin parc. Dacă sunteţi singuri, există şansa să începeţi o poveste de iubire de neuitat. 

Lasă un comentariu