Evenimentul zilei

Lun04062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Horoscop Horoscop 18 februarie

Horoscop 18 februarie

18 Februarie 2020 - 

– Berbec:
Ai parte de inspirație care te poate ajuta să schimbi, pe ultima sută de metri, anumite decizii sau planuri care ți-ar fi putut strica relațiile cu unii dintre apropiați.

– Taur:
Te simți responsabil pentru multe lucruri care nu funcționează așa cum trebuie, și acasă și la serviciu. Poate ar trebui să începi să îi mobilizezi pozitiv și pe ceilalți. 
– Gemeni:
Ai șansa de a ajunge, fără un efort special, la concluzii care îți vor fi de mare folos pe viitor. Astăzi mintea ta zboară liberă în cele mai diverse direcții.
– Rac:
Poți descoperi cheia unor mecanisme interioare care genera temeri și îți îngrădeau libertatea de decizie. Ai putea ajunge să arunci această povară, cu totul.
– Leu:
Te poți elibera de rețineri, temeri și îndoieli care îți umbreau relația de cuplu sau alte relații importante. Este de ajuns să fii atent și receptiv la mesajele apropiaților. 
– Fecioară:
Intr-un moment special, pe care îl poți nume de inspirație, ai putea descoperi soluții pentru anumite probleme de la serviciu sau legate de starea ta de sănătate.
– Balanță:
Ai șansa de a intra în contact cu idei noi, cu oameni speciali care te vor brusca, poate, la început, dar vei schimba multe lucruri la tine, cu ajutorul lor.
– Scorpion:
Te consideri deja eliberat de anumite responsabilități familiale, dar e doar o impresie în care crezi acum pentru că ai nevoie de această fărâmă de libertate.
– Săgetător:
Treci de la teorie la practică, dar astăzi trăiești maximul fazei teoretice, adică visezi, dorești și faci planuri în direcția în care vrei să progresezi.
– Capricorn:
Îți schimbi atitudinea față de bani, ca să te poți elibera de această povară, dar ar fi bine să faci o schimbare reală, nu doar una de moment, provocată de oboseală.
– Vărsător:
Este ultima zi în care vei simți presiunea de a te ocupa de propria persoană, de nodurile interioare care s-au cam încâlcit. De mâine, ai putea face acest lucru din proprie inițiativă.
– Pești:
Alții sunt în centrul atenției, prezența este, deocamdată, discretă și asta s-ar putea să îți convină. De mâine, însă, va veni și rândul tău să fii sursă de inspirație pentru ceilalți.

Lasă un comentariu