Evenimentul zilei

Ma07142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Anunt În sectorul Buiucani traficul rutier va fi suspendat pentru 5-6 octombrie

În sectorul Buiucani traficul rutier va fi suspendat pentru 5-6 octombrie

05 Octombrie 2019 - 

De sâmbătă, 5 octombrie, ora 06.00, și până duminică, 6 octombrie, ora 23.00, va fi suspendat total traficul rutier pe strada Vasile Lupu, sectorul Buiucani al capitalei.

Restricții de circulație se vor impune în perimetrul străzii Constituției și Gheorghe Codreanu. Măsura este impusă de necesitatea executării lucrărilor de reparaţie capitală a reţelelor termice, se spune întru-un comunicat de presă la municipalității, citat de IPN.
Potrivit autorităților municipale, troleibuzele de pe ruta numărul 4 vor fi direcționate de pe strada Ion Creangă pe Piața Unirii Principatelor, strada Ion Creangă, strada Vissarion Belinski, strada Vasile Lupu şi în continuare pe traseul stabilit.
Microbuzele de pe ruta numărul 129, tur, vor circula de pe strada Constantin Stere pe strada Vasile Lupu, strada Vissarion Belinski, strada Ion Creangă, Piața Unirii Principatelor şi în continuare pe traseul stabilit. Retur – pe același traseu.
Microbuzele de pe ruta numărul 174 vor fi direcționate, tur, de pe strada Ion Creangă pe strada Vissarion Belinski, strada Vasile Lupu, strada Gheorghe Codreanu, strada Drumul Taberei, strada Cornului şi în continuare pe traseul stabilit. Retur – pe același traseu.

Lasă un comentariu