Imprimă această pagină

Pe 15 octombrie este ultimul termen de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare

07 Octombrie 2019 - 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Onorarea obligației fiscale se face cu Avizul de plată a impozitului pe bunurile imobiliare direct la oficiile poștale, bancare; prin serviciul guvernamental de plăți electronice www.mpay.gov.md sau prin: https://servicii.fisc.md/fisaimobilului.aspx cu log-ările semnăturii digitale/mobile.

Scutirea la impozitul pe bunurile imobiliare se acordă persoanelor de vârstă pensionară, în temeiul art. 283 din Codul fiscal conform Anexei (380 mii de lei din valoarea estimată în scopul impozitării imobilului – domiciliu).
n temeiul legislației în vigoare, pentru cei care admit restanțe la plata impozitului pe bunurile imobiliare, conform art. 228 din Codul fiscal, sunt prevăzute penalități, măsuri de executare silită, inclusiv sechestrarea bunurilor private.
Informații suplimentare pot fi oferite prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul Direcției de colectare a impozitelor și taxelor locale, din str. 31 August 1989, 63A (acces din str. Armenească).
Pentru siguranța și protecția datelor cu caracter personal, Avizele de plată pot fi eliberate la sediul Direcției, la prezentarea actului de identitate sau a împuternicirii legale.

Cristina Mathias

Articole recente - Cristina Mathias

Articole înrudite