Evenimentul zilei

Mie08052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Anunt Traficul rutier pe strada București din Capitală va fi suspendat mâine, 29 februarie, în perimetrul str. A. Șciusev - str. Ciuflea

Traficul rutier pe strada București din Capitală va fi suspendat mâine, 29 februarie, în perimetrul str. A. Șciusev - str. Ciuflea

28 Februarie 2020 - 

Potrivit Primăriei Chișinău, măsura este impusă de executarea lucrărilor de curățare și tăiere a arborilor bolnavi și avariați.

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor silvotehnice pe str. București, circulația rutelor de troleibuze va fi organizată după cum urmează:
-Ruta nr. 3 – se suspendă;
-Ruta nr. 4 – se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ion Creangă (întoarcere la Piața Unirii Principatelor) și în continuare pe traseul stabilit;
-Ruta nr. 17 – se scurtează până la str. Ciuflea;
-Ruta nr. 29 – se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.
-Ruta nr. 35 - se modifică după cum urmează: de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. S. Lazo, str. A. Mateevici, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.
Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.
Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Lasă un comentariu