Evenimentul zilei

Sam08192017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau
18 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Prim-ministrul Pavel Filip a transmis, în dimineața zilei de astăzi, un mesaj de condoleanțe și solidaritate premierului spaniol Mariano Rajoy și cetățenilor Regatului Spaniei, în legătură cu atentatele teroriste care au avut loc ieri în Barcelona și Cambrils.

18 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu. Recursul avocaţilor a fost din nou respins de magistraţii de la Curtea de Apel. Primarul suspendat spune că i se face o nedreptate şi că va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la toate deciziile primei instanţe.

16 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Primăria Chișinău a dat start, astăzi, promovării proiectelor acceptate în cadrul bugetării participative 2017 în Capitală. 

12 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Consumatorii din străzile Ponoarelor, Câmpiei, Emilian Bucov, Doina, Șt. Neaga, A. Donici și Frunze din localitatea Ghidighici vor rămâne, luni și marți, 14 și 15 august, fără apă la robinet. Sistările sunt programate între orele 9.30 și 18.00, transmite IPN.

12 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Trupa Holograf revine cu un concert la Chișinău. De Ziua Independenței Republicii Moldova vom putea admira celebra trupă de pop-rock din România pe scena din Piața Marii Adunări Naționale.

11 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Pe parcursul ultimilor ani, datorită unui management eficient, domeniul tehnologiilor informaționale a fost gestionat foarte eficient, fapt care a poziționat Republica Moldova printre liderii regionali în sectorul dat. Menținerea și fortificarea poziției de lider în domeniul tehnologiilor informaționale va constitui una din misiunile de bază ale Ministerului Economiei și Infrastructurii (MEI), care a preluat gestionarea domeniului respectiv.

10 Aug 2017
Publicat în Chisinau

La ședința Consiliului Superior al Procurorilor de joi, 10 august, Ştefan Şaptefraţ a fost ales învingător de către Consiliului Superior al Procurorilor în concursul pentru funcția de șef al Procuraturii Chișinău. 

10 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Directorul general al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Slovace în Republica Moldova, Róbert Kirnag, în cadrul căreia au discutat despre colaborarea bilaterală, precum și despre posibilitățile acordării asistenței pentru implementarea standardelor europene în domeniul vamal.

10 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Casa de avocatură Popa și Asociații anunță că Vlad Filat a depus cerere la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO). În cerere, Vlad Filat a invocat faptul că pe parcursul procesului de judecată i-au fost încălcate mai multe drepturi garantate de Convenția pentru apărarea Drepturilor Omului și a Libertăților fundamentale.

09 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Curtea de Apel Chișinău a acceptat, marți, 8 august, cererea avocaților primarului suspendat din funcție, Dorin Chirtoacă, prin care s-a solicitat Curții Constituționale să examineze legalitatea suspendării din funcție a primarului general al capitalei și să interpreteze art. 33 din Legea privind administrația publică locală. 

08 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Acțiunile prevăzute spre implementare în Acordul de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, pentru prima jumătate a anului curent, au fost realizate în proporție de 80 la sută, raportează Ministerul Economiei și Infrastructurii. 

07 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Republica Moldova este pregătită pentru orice fel de reacție din partea Rusiei, ca urmare a declarării vicepremierului rus Dmitri Rogozin drept persona non grata pe teritoriul republicii, a afirmat președintele parlamentului de la Chișinău, Andrian Candu, subliniind că relațiile dintre Republica Moldova și Federația Rusă pot fi construite doar pe baza respectului reciproc și în interesul ambelor țări, conform agerpres.

07 Aug 2017
Publicat în Chisinau

Locuitorii de pe străzile Praga, Decebal, 139 și Varșovia, 2, 3-11 vor rămâne marți, 8 august, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 9.00 și 12.00, timp în care vor fi efectuate lucrări de branșare a apeductului nou-construit din stradela Lvov, cu diametrul de 100 mm, transmite IPN.

06 Aug 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Locuitorii din bulevardul Moscovei, 11, din capitală vor rămâne luni, 7 august, fără apă la robinet, între orele 09.00 și 18.00.

Pagina 1 din 33