Evenimentul zilei

Dum06252017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau
23 Iun 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Copaci puși la pământ, mașini avariate și pană de curent în sectorul Ciocana.

22 Iun 2017
Publicat în Chisinau

Instrumente de eficiență energetică și utilizarea energiei regenerabile au fost abordate astăzi la Forumul „Eficiența Energetică”, organizat la Chișinău de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei sub patronajul Ambasadei Italiei în Republica Moldova.

21 Iun 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Pe mai multe străzi din sectorul Buiucani joi, 22 iunie, va fi sistată alimentarea cu apă. Sistările sunt programate între orele 09.00 și 19.00, timp în care vor fi efectuate lucrări planificate de branșare a apeductului nou construit din strada Calea Ieșilor, 3/1, transmite IPN.

20 Iun 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Până pe 30 noiembrie, în sectoarele capitalei pot fi organizate iarmaroace pentru comercializarea produselor agroalimentare, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Primăriei municipiului.

15 Iun 2017
Publicat în Chisinau

Principalele acțiuni pentru atragerea și menținerea investițiilor private în Republica Moldova au fost trasate în Angajamentul și Foaia de parcurs ale Consiliului Economic cu privire la politicile investiționale, aprobate astăzi într-o ședință prezidată de prim-ministrul Pavel Filip.

14 Iun 2017
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chişinău informează că proiectul privind deschiderea primei rute de troleibuz cu mers autonom, implementat de ÎM „Regia Transport Electric Chişinău”, este la etapa de finalizare. Troleibuzele cu propulsie autonomă au fost certificate şi testate şi în curând vor fi lansate pe rute, relevă Direcţia relaţii publice de la primăria capitalei. 

12 Iun 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

La mai multe plaje din Chișinău, muncitorii de la „Spații Verzi” au reînnoit și au afânat nisipul. Autoritățile susțin că toate cabinele de duș sunt funcționale, transmite IPN.

10 Iun 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

În legătură cu organizarea unei întruniri în scuarul Parlamentului Republicii Moldova, duminică, 11 iunie, începând cu ora 11.00, va fi suspendat traficul rutier pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Maria Cebotari – Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni.

09 Iun 2017
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chişinău informează că duminică, 11 iunie 2017, începând cu ora 11.00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Maria Cebotari – Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, în legătură cu organizarea unei întruniri în scuarul Parlamentului Republicii Moldova. 

09 Iun 2017
Publicat în Chisinau

Joi, s-a desfășurat finala concursului național pentru absolvenții instituțiilor de învățământ profesional tehnic secundar și post-secundar „Cel mai bun plan de afaceri”, ediția 2017. Evenimentul a avut loc la Academia de Studii Economice din Chișinău.

08 Iun 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Direcția generală locativ-comunală și amenajare începe vineri, 9 iunie, lucrările de spălare și dezinfectare a platformelor de colectare a gunoiului la blocurile aflate în gestiunea întreprinderilor municipale.

31 Mai 2017
Publicat în Chisinau

Viceministrul Apărării, Gheorghe Galbura, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Poloniei în Republica Moldova, Artur Michalski, care l-a prezentat pe noul ataşat militar al Poloniei în ţara noastră, comandorul Radoslaw Malicki.

31 Mai 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Viceprimarul Nistor Grozavu a revenit astăzi, 31 mai, la serviciu la Primărie. Deocamdată nu s-a făcut un anunț oficial dacă acesta este de acord să preia interimatul funcției de primar general.

30 Mai 2017
by  - 
Publicat în Chisinau

Consilierii municipali se vor întruni marţi, 30 mai,în şedinţă pentru a conveni asupra unei candidaturi care va exercita atribuţiile primarului general.

Pagina 1 din 32