Evenimentul zilei

Mie07172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau
12 Iul 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Cinci troleibuze noi, model standart, sunt asamblate în prezent la Atelierului de reparații și asamblare al Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău” (RTEC). Costul unui troleibuz este de 160 de mii de euro. 

28 Iun 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Începând de luni, 1 iulie, în capitală va fi pus în circulație un nou model de bilete pentru călătoria cu troleibuzul. Biletele dispun de elemente de securitate sporită, în comparație cu cele de tip vechi, pentru a reduce posibilitatea de falsificare, scrie IPN.

28 Iun 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Viorel Braga, numit director la Piața Centrală pe 24 iunie, și-a dat demisia, invocând motive de sănătate. De astăzi, 28 iunie, până la organizarea unui concurs de către Consiliului municipal Chișinău, interimatul va fi asigurat de Iurie Vasilenco, scrie IPN.

24 Iun 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

În fruntea întreprinderii municipale „Piața Centrală” a fost numit un nou director. Este vorba despre Viorel Braga, om de afaceri, care a fost prezentat la ședința Primăriei luni, 24 iunie, scrie IPN.

13 Iun 2019
Publicat în Chisinau

Comandantul de brigadă din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, Dumitru Dermenji, care a spus că nu mai recunoaște Guvernul Filip, a fost înlocuit în funcție cu alt om al legii. Despre rocadă a anunțat șeful adjunct IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

27 Mai 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Destinațiile turistice din Chișinău vor putea fi vizitate cu troleibuzul. Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), în parteneriat cu Regia Transport Electric (RTEC), discută ideea unui parteneriat pentru lansarea a două itinerare care să conecteze mai multe atracții turistice din oraș.

17 Mai 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Cei doi urși de la Grădina Zoologică din capitală se vor muta, primăvara viitoare, la casă nouă. Un spațiu de circa șase mii de metri pătrați urmează să le înlocuiască cușca de 30 de metri pătrați în care locuiesc acum. Recent a fost desemnat câștigătorul licitației pentru construcția volierelor pentru urși, iar în scurt timp vor începe lucrările.

15 Mai 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Lucrările de aplicare a marcajului rutier pe străzile capitalei încep de joi, 16 mai. Prioritar, marcajul se va aplica pe trecerile de pietoni din preajma instituțiilor de învățământ. După aplicarea marcajului transversal, muncitorii vor aplica marcajul longitudinal.

13 Mai 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Natalia Homei, şefa Direcţiei implementare şi supervizarea proiectelor din cadrul Direcţiei municipale transport public şi căi de comunicaţie, urmează fie demisă la solicitarea primarului interimar al Chişinăului, Ruslan Codreanu. 

03 Mai 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chişinău informează că edificiul fostei instituției preșcolare nr. 28 din str. Magda Isanos 16, a revenit în proprietate municipală. 

23 Apr 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Autoritățile municipale au început demontarea foișoarelor din pădurea-parc Râșcani, str. Nicolae Dimo, 32. În total, urmează să fie evacuare zece foișoare amplasate neautorizat de către un agent economic, scrie IPN.

19 Apr 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Locuitorii orașului Chișinău sunt îndemnați să participe sâmbătă, 20 aprilie, la Curățenia Generală în curțile blocurilor de locuit, începând cu ora 9.00.

01 Apr 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Primarul general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a anunţat că va semna demiterea din funcţie a directorului şi vicedirectorului Pieţei Centrale, Octavian Bivol şi Victor Gutium, dar şi că va cere demisia arhitectului şef al capitalei, Sergiu Borozan, scrie IPN. 

28 Mar 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Înscrierea copiilor la școală începe în municipiul Chișinău pe 1 aprilie. Părinții vor putea face acest lucru online, pe platforma www.escoala.chisinau.md

Pagina 1 din 53