Evenimentul zilei

Sam01182020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau
16 Ian 2020
by  - 
Publicat în Chisinau

Demontarea pomului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) va începe astăzi dimineață și se va încheia spre sfârșitul săptămânii, a declarat șeful Direcției Municipale „Spații Verzi”, Serghei Carp, relatează IPN.

10 Ian 2020
by  - 
Publicat în Chisinau

Primăria municipiului Chișinău ar putea fi inclusă de către Agenția Națională de Integritate în zona de risc, astfel încât pe parcursul anului curent funcționarii din cadrul instituției să fie verificați în mod prioritar. Cu o solicitare în acest sens a venit primarul capitalei, Ion Ceban, relatează IPN.

31 Dec 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Alexander Rybak, câștigătorul „Eurovision Song Contest 2009", va susține un recital în noaptea dintre ani în Piața Marii Adunări Naționale. Show-ul „Fairytale” va începe la ora 01.00 și va dura timp de o oră și jumătate. Onorariul lui Rybak se apropie de 200 de mii de lei, relatează IPN.

23 Dec 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

O deflagrație s-a produs în această dimineață, 23 decembrie, într-un bloc de locuit din strada Florilor din capitală. Explozia s-a produs într-un apartament de la ultimul etaj al unui bloc cu cinci niveluri. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, deflagrația a distrus fereastra bucătăriei și un perete.

27 Noi 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Candidaturile Ingăi Ionesii, Angelei Cutasevici și a lui Ilie Ceban la funcția de viceprimar al capitalei au fost promovate. Pentru fiecare au votat 27 de consilieri municipali, relatează IPN.

25 Noi 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

În Piața Marii Adunări Naționale a început instalarea Pomului de Crăciun. În următoarele zile va fi montată carcasa metalică, crengile și vor fi puse jucăriile și luminițe, astfel încât bradul să fie gata pentru inaugurare pe 1 decembrie, relatează IPN.

23 Noi 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Tradiționalele produse și bucate italienești, pizza, cașcavalul, uleiul, cafeaua, spaghetele etc., pot fi degustate gratuit pe parcursul zilei de astăzi, 23 noiembrie, în incinta unui centru comercial din capitală. Acțiunea este organizată de către Ambasada Italiei în Republica Moldova și încheie activitățile dedicate Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, relatează IPN.

21 Noi 2019
by  - 
Publicat în Chisinau

Cabinetul primarului va fi suplinit cu 12 unități de personal, toate persoanele vor avea statut de consilier și vor corespunde rigorilor funcțiilor de demnitate publică. Aceștia vor asista și consilia primarul, viceprimarii și secretarul CMC.

17 Noi 2019
Publicat în Chisinau

Ghinionul s-a ținut lanț după el. Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce o mașină a dat peste el, pe bulevardul Traian din Chișinău. Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportat în stare gravă la spital.

16 Noi 2019
Publicat în Chisinau

Guvernul va fi angajat plenar în realizarea reformelor, în conformitate cu Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. Asigurările au fost date de premierul Ion Chicu, în timpul unei întrevederi cu ambasadorii străini acreditați în Republica Moldova.

13 Noi 2019
Publicat în Chisinau

Ambasadorul Moscovei în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, a fost primit miercuri în vizită la Primăria Chișinău, acolo unde a avut o întrevedere cu Ion Ceban.

03 Noi 2019
Publicat în Chisinau

Misiunea de Observare Promo-LEX, în contextul desfășurării turului doi de scrutin al alegerilor locale generale constată:

03 Noi 2019
Publicat în Chisinau

Primarul general al Capitalei este ales pentru un mandat de patru ani. Edilul începe munca în primărie din data validării mandatului şi îşi încheie activitatea când este validat următorul mandat de primar, cu excepția cazurilor când acesta încetează înainte de termen.

03 Noi 2019
Publicat în Chisinau

Deși s-a anunțat anterior de către asociația Promo-LEX că au fost depistate mai multe nereguli în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale din mun.Chișinău, până la această oră nu a fost depusă nicio contestație în acest sens.

Pagina 1 din 54