Evenimentul zilei

Vi05292020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Furtuna din capitală: Arbori puși la pământ, mașini avariate și pene de curent

Furtuna din capitală: Arbori puși la pământ, mașini avariate și pene de curent Recomandat

23 Iunie 2017 - 

Copaci puși la pământ, mașini avariate și pană de curent în sectorul Ciocana.

Sunt rezultatele furtunii din capitală din după-amiaza zilei de vineri. Pe strada Gh. Asachi, A. Pușkin, Șoseaua Hâncești și Șoseaua Muncești copacii au căzut pe partea carosabilă sau au afectat rețeaua de contact a Regiei Transport Electric. Ca rezultat, circulația transportului, inclusiv a troleibuzelor, pe anumite porțiuni de drum este sistată, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Primăriei.

 

Echipele de intervenție din cadrul ÎM „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” și ÎM „Regia Transport Electric Chișinău” au intervenit în teren pentru a asigura înlăturarea consecințelor furtunii și deblocarea străzilor. Angajații Regiei „Exdrupo” acționează pentru a curăța rețelele pluviale și evacuează nămolul și deșeurile aduse de vânt și ape.

 

Serviciul „InfoTrafic” al Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP) informează că pe str. Ismail, între străzile București și Kogălniceanu, se circulă cu dificultate din cauza unui arbore doborât pe partea carosabilă. 

 

Ofițerul de presă al Serviciul Protecției Civile și Situații Excepționale, Diana Ţuţu, a declarat pentru IPN că nu a parvenit nicio solicitare de intervenție în adresa salvatorilor și pompierilor.

Lasă un comentariu