Evenimentul zilei

Lun06012020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau FOTO// Deflagrație într-un bloc locativ din sectorul Râșcani al capitalei

FOTO// Deflagrație într-un bloc locativ din sectorul Râșcani al capitalei

23 Decembrie 2019 - 

O deflagrație s-a produs în această dimineață, 23 decembrie, într-un bloc de locuit din strada Florilor din capitală. Explozia s-a produs într-un apartament de la ultimul etaj al unui bloc cu cinci niveluri. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, deflagrația a distrus fereastra bucătăriei și un perete.

Media

 

În timpul producerii exploziei, în apartament se aflau două persoane, un bărbat de 82 de ani și o femeie de 77 de ani.  Persoanele au primit arsuri ușoare și au refuzat spitalizarea, relatează IPN.

Ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, a declarat că deocamdată nu se cunoaște ce ar fi provocat explozia. În locuință era instalat cazan pe gaze și nu a fost identificată vreo butelie. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care au asigurat securitatea antiincendiară. De asemenea, salvatorii examinează dacă nu există pericole de prăbușire.

În octombrie anul trecut, o explozie a avut loc într-o scară a blocului locativ din bulevardul Moscova, 11/5, în urma unei scurgeri de gaze de la o butelie. Mai multe apartamente de la trei etaje au fost distruse. Cinci oameni au murit, printre care și un copil. Cauza penală a fost încetată deoarece proprietara apartamentului unde a avut loc explozia a decedat.

 

Lasă un comentariu