Evenimentul zilei

Sam06242017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara
23 Iun 2017
Publicat în Din tara

Poliţia Metropolitană din Tokyo a semnat un contract pentru achiziţionarea unui elicopter H215, produs la Ghimbav. Aparatul de zbor va fi livrat în 2020, înaintea Jocurilor Olimpice organizate în Japonia, potrivit bzb.ro.

21 Iun 2017
by  - 
Publicat în Din tara

În comuna Plopi, raionul Cantemir, pe 19 noiembrie vor fi organizate alegeri noi ale primarului. Comisia Electorală Centrală a aprobat o decizie în acest sens în ședința de miercuri, 21 iunie.

19 Iun 2017
Publicat în Din tara

Angajații postului vamal Cahul au prevenit o tentativă de introducere ilegală în țară a 10 articole vestimentare din blană de vizon, care au fost tăinuite de la controlul vamal cu scopul eschivării de la achitarea taxelor vamale.

17 Iun 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Începând de astăzi, este valabilă avertizarea meteorologilor. Astfel, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vor cădea ploi puternice, însoţite de descărcări electrice, grindină şi vijelie în rafale de până la 15-20 m/s. 

14 Iun 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Un microbuz de pe ruta Cârpești-Chișinău s-a răsturnat în această dimineață, 14 iunie, în apropiere de orașul Leova, după ce s-a ciocnit frontal cu un microbuz de model Ford Tranzit.

09 Iun 2017
Publicat în Din tara

Pacificatorii moldoveni, detaşaţi pentru şase luni în operaţiunea KFOR din Kosovo, au revenit acasă. Cu acest prilej, la Ministerul Apărării a avut loc o ceremonie, în cadrul căreia militarilor li s-au înmânat diplome ale Guvernului Republicii Moldova şi distincţii ale Armatei Naţionale.

06 Iun 2017
Publicat în Din tara

Astăzi, Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei (MMPSF) și Laboratoarele medicale „Invitro Diagnostics”, „Medexpert”, „Eurolab”, „Clinica Sante” și „Micromed” au făcut un bilanț al realizării inițiativei „Sănătate pentru copiii instituționalizați”.

01 Iun 2017
Publicat în Din tara

Colaboratorii posturilor vamale de pe segmentul de frontieră moldo-ucrainean au înregistrat pe parcursul lunii mai 161 de tentative de introducere în țară a produselor din carne de porc (în stare proaspătă și procesată), fiind reținute în total aproximativ 674 kg de produse susceptibile de infestare cu virusul pestei porcine africane (PPA).

28 Mai 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Doi indivizi au spart lacătul reședinței de stat a bașcanului Găgăuziei și au încercat să pătrundă în interior. Anunțul a fost făcut de șeful Autonomiei, Irina Vlah, pe pagina sa de Facebook.

27 Mai 2017
Publicat în Din tara

Școala Profesională din orașul Florești a găzduit, vineri, „Forul meseriilor și al profesiilor și Târgul locurilor de muncă”. Acesta a avut scopul de a prezenta oferta educațională a instituției de învățământ și oferta locurilor de muncă din raion. 

23 Mai 2017
Publicat în Din tara

Inspectorii Echipelor Mobile au contracarat trei tentative de plasare pe piață a mai multor loturi de produse alimentare, inclusiv prohibite, după ce au stopat pentru verificări autovehiculele unor persoane despre care dețineau informații că sunt implicate în introducerea în țară, prin eludarea controlului vamal, a unor bunuri nedeclarate. 

22 Mai 2017
Publicat în Din tara

Angajații Serviciului Vamal au prevenit, în perioada 15–21 mai curent, zece tentative de scoatere ilegală din țară a unor loturi impunătoare de țigări, fiind reținute în vederea confiscării 23.140 de țigarete în asortiment, marcate cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

21 Mai 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Duminică 4 iunie, amatorii de pește sunt așteptați în satul Nimoreni, Ialoveni, la cea de-a doua ediție a ,,Festivalului Peștelui”.

16 Mai 2017
Publicat în Din tara

Elevii gimnaziului din Alcedar, raionul Șoldănești, vin cu soluții ingenioase pentru o școală cu consum zero de energie fosilă. Inițiativele elevilor au fost prezentate într-o lecție publică în cadrul cursului opțional „Surse de energie regenerabilă”, lansat de Proiectul Energie şi Biomasă, finanţat de Uniunea Europeană. 

Pagina 1 din 37