Evenimentul zilei

Sam08192017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara
18 Aug 2017
Publicat în Din tara

Cel mai mare eveniment muzical al anului revine cu cea de-a VII-a ediție și doar o zi ne mai desparte de ”Festivalul Internațional Gustar”, un grandios evenimet desfășurat în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, Butuceni. Printre artiștii de seamă ce vor urca pe scena principală se numără și Dan Helciug, alături de cunoscuta trupă „Spitalul de Urgență”. Vedetele din România promit duminică, 20 august, de la ora 18:10, un spectacol incendiar din care nu vor lipsi piesele care i-au consacrat printre care și mult fredonatele hituri ”Trăiască berea” și ”Mi se rupe”,  da și melodii recente de pe ultimul album al solistului trupei, "HeArt". 

17 Aug 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Crimă șocantă în raionul Soroca. Trei tineri cu vârsta între 16 şi 26 de ani sunt suspectați că au omorât în bătaie un om al străzii.

14 Aug 2017
Publicat în Din tara

Un autocar care se îndrepta de la Chișinău spre Ungheni, cu 40 de pasageri la bord, s-a răsturnat în dimineața zilei de astăzi, aproape de ora 5.30, pe traseul dintre localitățile Sipoteni și Bahmut din raionul Călărași.  

12 Aug 2017
Publicat în Din tara

Peste 10 mii de oameni din 10 localități rurale din raioanele Florești și Soroca vor avea acces la apă potabilă curentă în următoarele 36 de luni. Ceremonia de semnare a contractului de finanțare în cadrul proiectului de dezvoltare regională „Apă pentru viață în Regiunea de Nord: raioanele Florești și Soroca” a fost semnat vineri, în satul Băhrinești, raionul Florești. Valoarea totală a proiectului este de 66,08 milioane de lei, transmite IPN.

12 Aug 2017
Publicat în Din tara

Un accident a avut loc vineri după-amiaza în satul Peresecina, raionul Orhei. După tamponare, un microbuz s-a răsturnat, iar o mașină de producție sovietică a fost făcută zob.

10 Aug 2017
Publicat în Din tara

Șeful Biroului vamal Nord a fost reținut de ofițerii și procurori anticorupție în urma mai multor percheziții, efectuate, pe parcursul zilei de miercuri, 9 august, la biroul și domiciliul acestuia. Funcționarul este suspectat de abuz de serviciu, transmite IPN.

09 Aug 2017
Publicat în Din tara

Treisprezece proiecte au fost selectate în cadrul rundei a IV-a a Programului de Granturi Mici, pentru a fi finanțate de către Ministerul Tineretului și Sportului și Fundația Est–Europeană. Suma maximă care a putut fi accesată în cadrul programului a fost de 10 mii de lei. Proiectele urmează a fi implementate în timp de trei luni după semnarea contractelor, transmite IPN.

07 Aug 2017
Publicat în Din tara

Peste 300 de localități din 10 raioane au fost vizitate de voluntarii Caravanei Unirii de la începutul lunii iulie până în prezent. Caravana Unirii a ajuns în raionul Anenii Noi, acolo unde va avea loc ultimul tur al celei mai mari campanii de informare cu privire la beneficiile unirii Republicii Moldova cu România.

01 Aug 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Mai multe centre de susținere a bolnavilor de tuberculoză se vor deschide în regiunea transnistreană în cadrul căruia vor activa atât medicii, asistenții sociali, cât și psihologi, transmite IPN cu referire la presa din regiune.

28 Iul 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Convins că lucrurile mari se fac în echipă, Petru Bondari, un tânăr din Pohrebea, Dubăsari, și-a deschis o afacere în domeniul team building-ului. Împreună cu soția sa și câțiva colegi, el ajută companiile să își consolideze echipele și, respectiv, să obțină profituri mai mari.

26 Iul 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Ploaia de ieri, 25 iulie, a doborât mai mulți copaci și a lăsat fără lumină 56 de localități de pe întreg teritoriul țării. Forţele de ordine au intervenit pentru a debloca traseele din raioane precum: Briceni, Edineţ, Anenii Noi, Dubăsari, dar şi în Chișinău, transmite IPN.

13 Iul 2017
by  - 
Publicat în Din tara

În satul Sângereii Noi va fi construit un sistem de apeduct. Rețeaua de aprovizionare cu apă va oferi oportunitatea de asigurare cu apă potabilă din surse sigure pentru alte 12 localităţi din raionul Sângerei, inclusiv orașul Sângerei, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor.

11 Iul 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Un sector de drum din orașul Hâncești, inaugurat astăzi, 11 iulie, va asigura accesul la traseele naționale Chişinău-Hânceşti-Cimişlia-Basarabeasca și Chișinău-Leova. Construcția a fost finanțată din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională.

03 Iul 2017
Publicat în Din tara

Geniştii Armatei Naţionale au neutralizat în luna iunie anul curent 26 de obiecte explozive în localităţile din raioanele Dubăsari, Sîngerei, Călăraşi, Rezina, Ungheni, Leova, Căuşeni şi Anenii Noi.

Pagina 1 din 38