Evenimentul zilei

Lun11182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara
16 Noi 2019
Publicat în Din tara

Un tânăr din municipiul Ceadâr-Lunga, în vârstă de 29 de ani, a fost bătut crunt de către doi indivizi. Victima a fost transportată de urgență la spital, însă s-a stins în secția reanimare.

07 Noi 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Mărfuri de larg consum, estimate la peste 150.000 de lei, au fost depistate, de către echipele mobile ale Serviciului Vamal, în două trenuri de pe ruta Moscova-Chișinău. Documentați pe aceste cazuri sunt cinci însoțitori de vagon, care nu au declarat bunurile și nu au putut prezenta niciun act de proveniență a acestora.

05 Noi 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Echipele specializate ale Armatei Naţionale au executat în luna octombrie 24 de misiuni de deminare, în cadrul cărora au identificat şi neutralizat 553 de obiecte explozive de diferite tipuri.

03 Noi 2019
Publicat în Din tara

Un caz suspect de posibilă corupere a alegătorilor a fost înregistrat la o secție de votare din orașul Codru, unde câțiva alegători ar fi fost aduși la urne cu un automobil Toyota și ar fi primit o sută de lei pentru vot.

30 Oct 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță reținerea, de comun cu angajații Inspectoratului Național de Investigații (INI), a unei încărcături de 12.500 litri de alcool etilic, în raza raionului Ocnița – în zona de frontieră cu Ucraina, evaluat la suma de 1.500.000 de lei și care urma să fie livrat prin contrabandă în Uniunea Europeană (UE). 

22 Oct 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Ofițerii echipelor mobile ale Serviciului Vamal au reținut, în nordul țării, un lot de telefoane mobile noi, fără acte de proveniență. Dispozitivele au fost procurate din Federația Rusă și introduse ilegal în Republica Moldova cu trenul de pe cursa Moscova-Chișinău, în vederea comercializării neautorizate.

04 Oct 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Accidentul rutier de la Fundul-Galbenei a fost cauzat de un bărbat de 34 de ani din Chișinău care, aflându-se la volanul autoturismului de marca Volkswagen, a intrat pe contrasens și a izbit frontal microbuzul de pasageri de pe ruta Chișinău-Basarabeasca. 

04 Oct 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță despre efectuarea perchezițiilor în Chișinău și mai multe localități din raionul Hâncești, într-un caz de introducere ilegală în țară, de către administratorul unui service auto și angajații acestuia, a 12 mijloace de transport în sumă de circa trei milioane lei. 

02 Oct 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Haine, încălțăminte, produse alimentare și alte bunuri în cantități comerciale au fost depistate de funcționarii postului vamal „Criva 1”, tăinuite în pereții laterali ai unui microbuz marfar. 

25 Iul 2019
Publicat în Din tara

O navă sub pavilion al R. Moldova, dar care aparține companiei DonbassTransitService Ltd, a fost reținută într-un port din Krasnodar, Federația Rusă.

31 Mai 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Salvatorii din Ungheni au fost ridicați în regim de alertă în această dimineață, după ce în urma ploilor iazul din localitatea Alexeevca s-a scurs abundent în iazul Ceachir. Zeci de salvatori întreprind lucrări de fortificare a digului de protecție pentru ca apa scursă să nu inunde gospodăriile oamenilor.

29 Mai 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Drumul de acces spre satul Micleşti și drumul Peresecina – Hîrtopul Mare – Ohrincea vor fi reabilitate. Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) și o companie de construcții din Republica Moldova au semnat miercuri, 29 mai, contractul de reparație. 

Pagina 1 din 67