Evenimentul zilei

Vi02212020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara Mașină cu certificat de înmatriculare falsificat, reținută la frontieră

Mașină cu certificat de înmatriculare falsificat, reținută la frontieră

13 Iulie 2018 - 

Un cetățean al Bulgariei a încercat să traverseze frontiera de stat la volanul unui autoturism, pentru care deținea certificatul de înmatriculare falsificat. 

Potrivit polițiștilor de frontieră, pentru efectuarea formalităților necesare la trecerea frontierei, s-a prezentat pe pista de intrare în R. Moldova un bărbat de 42 de ani, care s-a legitimat în baza documentelor de călătorie eliberate de autoritățile Bulgariei. Acesta conducea un Volkswagen Golf cu numere de înmatriculare bulgărești. 

În timpul controlului documentelor, atenția inspectorului de frontieră s-a concentrat asupra certificatului de înmatriculare ce prezenta semne vădite de falsificare. Pentru constatarea falsului în document, a fost luată decizia de a ridica și transmite spre expertizare.

Cetățeanul bulgar a declarat polițiștilor de frontieră că nu cunoștea despre falsul depistat, deoarece mașina aparține firmei în care activează. Acestuia i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat, însă mijlocul de transport a fost reținut pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiulești, până la finalizarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Lasă un comentariu