Evenimentul zilei

Vi06052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara Suspect reținut în cazul incendiului de la Mereșeni

Suspect reținut în cazul incendiului de la Mereșeni

28 Noiembrie 2018 - 

Oamenii legii au reținut un bărbat, suspectat de omorul celor doi adolescenți, de 15 și 17 ani, din Mereșeni, raionul Hâncești. Adolescenții au fost găsiți carbonizați, cu semne de moarte violentă, în casa lor mistuită de flăcări. Un amic al celor doi, în vârstă de 18 ani, a fost spitalizat la reanimare.

Incendiul a avut loc pe 25 noiembrie, poliția fiind alertată după miezul nopții. În locuință au fost găsite cadavrele a doi minori, de 15 și 17 ani. La fel, a fost depistat și un tânăr în viață, cu leziuni cranio-cerebrale, cauzate de un obiect dur. În timpul cercetării s-a stabilit că de la domiciliu au dispărut telefoanele mobile ale victimelor și un topor.

Procuratura Generală menționează că a fost inițiată o cauză penal pentru omorul intenționat a două persoane minore. În cadrul cauzei penale a fost dispusă expertiza medico-legală a cadavrelor, expertiza dactiloscopică a bunurilor ridicate în cadrul cercetării la fața locului etc.

Marți seara a fost identificat și reținut preventiv, pentru 72 de ore, un locuitor al satului Caracui, în vârstă de 23 de ani. Ca urmare a percheziției efectuate la domiciliu suspectului, au fost predate benevol telefoanele mobile ale victimelor. Totodată, a fost depistat și ridicat un topor, care se presupune a fi obiectul comiterii crimei.

Fiind audiat, tânărul și-a recunoscut vina, declarând că a cunoscut victimele prin intermediul rețelelor de socializare, iar pe 24 noiembrie a mers în vizită la aceștia, unde au consumat alcool. O neînțelegere a degenerat în ceartă, iar suspectul i-a lovit pe cei trei tineri cu toporul și a dat foc la casă. 

Lasă un comentariu