Evenimentul zilei

Vi07102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Horoscop Horoscop 21 septembrie 2019

Horoscop 21 septembrie 2019

21 Septembrie 2019 - 

Berbec:
Este o zi care te poate ajuta să îți revii cu adevărat, să faci planuri noi, mai realiste, și să acorzi atenție și celor dragi chiar dacă gândesc altfel decât tine.

 
– Taur:
Astăzi ai putea ajunge la concluzii mai cuminți și mai potrivite în probleme cărora nu ai reușit să le dai de cap. Ai putea primi ajutorul unui apropiat, dacă îl vei cere. Horoscop 21 septembrie 2019 – Gemeni: E de ajuns să domolești dorința de a exprima doar tu ce gândești, ce dorești și ce speri, ca să te protejezi de exagerările care îi pot îndepărta pe cei dragi. – Rac:
Faptul că ești dispus să asculți ce au de spus cei din familie e deja un pas înainte. Ar fi bine să judeci corect ceea ce îți propun, chiar dacă tu vrei altceva. 
– Leu:
Ai ajuns într-un punct important din evoluția ta profesională și socială. Acum e momentul pentru a pune în practică experiențele acumulate.
Fecioară:
Ar fi bine să privești cu bunăvoință orice solicitare care vine din familie, dar și pretențiile, chiar și cele nerostite, ale celor dragi. Știu ei ce știu sau intuiesc un potențial ascuns.
– Balanță:
A venit momentul pentru decizii importante sau, măcar, pentru primele etape ale acestor decizii. Contează foarte mult să îți asculți intuiția care vorbește cu vocea inimii.
 – Scorpion:
Te agiți cam mult, zicând că numai așa vei reuși să faci rost de banii necesari, mai ales că suma nevoilor crește de la o zi la alta.
– Săgetător:
Ești preocupat de anumite probleme din trecut, pe care nu ai reușit să le rezolvi. Sunt șanse să reușești, într-un fel sau altul, dacă vei accepta și abordări diferite. Horoscop 21 septembrie 2019
– Capricorn:
Poate că nu ești deschis față de părerile diferite de ale tale, chiar dacă vin de la oameni în care ai încredere. Ți-ar fi de folos să asculți, cel puțin, ce cred acei oameni.
– Vărsător:
Ești într-un moment delicat și în relația cu prietenii vechi și cu cei mai noi. Ar fi bine să le acorzi atenție, mai ales celor care au ceva să îți reproșeze.
– Pești:
Ai acumulat un capital de imagine foarte solid pe care nu ți-l poate lua nimeni. Numai tu ai putea, într-un moment de neatenție, să îți pierzi încrederea în propria valoare.

Lasă un comentariu