Evenimentul zilei

Vi07102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Panorama Actorului Ewan McGregor în rolul Obi-Wan Kenobi într-un nou serial Star Wars

Actorului Ewan McGregor în rolul Obi-Wan Kenobi într-un nou serial Star Wars

24 August 2019 - 

Disney va extinde prezenţa francizei sale "Star Wars" pe viitoarea platformă de streaming Disney+ odată cu revenirea actorului Ewan McGregor în rolul Obi-Wan Kenobi într-un nou serial, informează The Wrap.

La finalul prezentării oficiale a platformei Disney+ la D23 Expo, actorul Ewan McGregor a fost invitat pe scenă şi rugat de Kathleen Kennedy, preşedintele companiei de producţie LucasFilm, să o pună să îl întrebe dacă îl va interpreta din nou pe celebrul maestru Jedi. Kathleen Kennedy i-a adresat acea întrebare, iar actorul scoţian a răspuns afirmativ.
Filmările pentru noul serial ce va fi difuzat în streaming vor debuta în 2020.
Proiectul cu McGregor reprezintă cel de-al treilea serial "Star Wars" în format live-action ce va fi difuzat de platforma Disney+, alături de "The Mandalorian" şi serialul de tip prequel "Rogue One", centrat pe Cassian Andor, un personaj interpretat de Diego Luna.
Anunţul oficial a fost făcut la o săptămână după apariţia în presa americană a unor zvonuri despre revenirea actorului Ewan McGregor în franciza "Star Wars". Starul scoţian a interpretat o versiune mai tânără a personajului Obi-Wan Kenobi în trilogia prequel "Star Wars", care a început cu filmul "Star Wars: Episode I - The Phantom Menace" din 1999. Personajul său a fost jucat iniţial de Alec Guinness în trilogia originală "Star Wars".
Obi-Wan Kennobi apare, de asemenea, în noua versiune a serialului animat "Clone Wars", care va debuta pe platforma de streaming Disney+ în 2020.

Lasă un comentariu