Evenimentul zilei

Mie05272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Anunt Vameșii, mobilizați la maxim în ajunul Paștelui Blajinilor

Vameșii, mobilizați la maxim în ajunul Paștelui Blajinilor

13 Aprilie 2018 - 

Angajații Serviciului Vamal vor activa la capacitate maximă pentru a accelera traficul transfrontalier în ajunul Paștelui Blajinilor. O sporire a valorilor de trafic este așteptată pentru ziua de vineri, îndeosebi,  pe sensul de intrare în țară.

Astfel, au fost dispuse o serie de măsuri pentru a reduce timpul de așteptare în vamă. Acestea se referă preponderent la suplinirea numărului de personal și a echipamentelor de verificare, utilizarea tuturor arterelor de control indiferent de sensul de traversare, precum și implicarea șefilor  posturilor vamale și a adjuncților acestora în actul de vămuire.

Pentru comoditatea persoanelor care intenționează să traverseze frontiera, Serviciul Vamal are instituit Centrul Unic de Apel (+373 22 574 111), unde acestea pot afla informații privind regulile de traversare a frontierei cu diverse bunuri sau pot face reclamații cu privire la eventuale abuzuri admise de către angajații instituției. 

De asemenea, pe pagina web a Serviciului Vamal, șoferii pot vedea în timp real traficul din cele mai tranzitate posturi, pentru a-și putea planifica ruta optimă.

Lasă un comentariu