Evenimentul zilei

Lun11182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție
Evenimentul zilei - Justitie
18 Noi 2019
Publicat în Justitie

Candidaturile acestora urmează a fi examinate de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) în ședința programată pentru 19 noiembrie.

16 Noi 2019
Publicat în Justitie

Un nou mandat de arestare pe numele lui Vlad Plahotniuc a fost dispus de o instanță de judecată de la Moscova

15 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Patru persoane, printre care și un angajat al Poliției de Frontieră, au fost reținute, fiind bănuite de trafic de droguri, relatează IPN.

13 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției, Ion Bodrug, care fost reținut acum o săptămână pe Aeroportul Internațională Chișinău, este cercetat în stare de libertate.

11 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Doi polițiști ai Inspectoratului Național de Patrulare (INP) din raionul Drochia sunt cercetați de către ofițerii Direcţiei generale teritoriale Nord a CNA într-un dosar de corupere pasivă.

11 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în instanța de judecată a cauzei penale de învinuire a membrilor unui grup criminal specializat în circulația ilegală pe teritoriul țării a drogurilor de tip alfa-PVP (sare), în proporții deosebit de mari, la prețul de 1.000 de lei pentru un gram de substanță. 

11 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Fostul procuror din cadrul Procuraturii Edineț, Gheras Corneliu, a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru corupere pasivă. 

07 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Un avocat din capitală a fost reţinut, miercuri seara, de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie într-un dosar de spălare de bani şi sustragere în proporţii deosebit de mari, după ce acesta s-a predat benevol organelor de drept. 

05 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, Direcției Generale Urmărire Penală a IGP au desfășurat, marți, percheziții în cinci locații din Chișinău, în cauza penală privind licitația în cazul achiziționării unui număr de 31 de autobuze de model „Isuzu” pentru Parcul Urban de Autobuze din Chișinău.

30 Oct 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Procuratura Anticorupție informează despre aplicarea sechestrului asupra bunurilor imobiliare și autovehicule în valoare de 12,8 milioane de lei, în dosarul pornit pe faptul îmbogățirii ilicite, în care figurează judecătorul Curții Supreme de Justiție (CSJ), Ion Druță. 

30 Oct 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Procuratura Anticorupție aduce la cunoștință aplicarea sechestrului în valoare de 55,4 de milioane de lei, în cadrul dosarelor de spălare de bani în proporții deosebit de mari în care figurează cetățeanul Vladimir Plahotniuc.

29 Oct 2019
Publicat în Justitie

După intervievarea celor 16 candidați admiși în cursa pentru șefia PG, comisia instituită de Ministerul Justiției urmează să prezinte Consiliului Superior al Procurorilor o listă cu cel puțin două persoane alese.

28 Oct 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în instanța de judecată a unui cetățean învinuit de dobândirea prin înșelăciune a unei prime de asigurare, în urma unui accident rutier înscenat, precum și de confecționarea și deținerea unei procuri false pentru conducerea unui automobil.

Pagina 1 din 76