Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Crimă și pedeapsă, aproape ca la Dostoievski: Autorul dublului omor de la Ialoveni, condamnat la 16 ani de închisoare

Crimă și pedeapsă, aproape ca la Dostoievski: Autorul dublului omor de la Ialoveni, condamnat la 16 ani de închisoare

28 Decembrie 2017 - 
Judecătoria Hâncești cu sediul în Ialoveni a condamnat la 16 ani de închisoare un locuitor al raionului Ialoveni, învinuit că, fiind în stare de ebrietate, a omorât un cuplu în casa cărora fusese invitat, se arată într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale.
Conform probatoriului întocmit de procurori, în septembrie 2016, inculpatul, aflându-se în vizită la un cuplu și fiind în stare de ebrietate, a pornit o ceartă cu stăpânul casei, după care, împreună cu concubina acestuia, au lovit bărbatul cu o bucată de lemn până acesta din urmă a decedat. Pentru a ascunde urmele crimei, cei doi s-au deplasat la marginea localității pentru a găsi un loc unde ar putea ascunde cadavrul. Din teamă să nu fie denunțat la poliție, condamnatul i-a aplicat şi femeii multiple lovituri cu aceeași bucată de lemn, până și ea a rămas fără suflare. Condamnatul urmează să-și ispășească pedeapsa în penitenciar de tip închis. Sentința este cu drept de atac în instanța ierarhic superioară.

Lasă un comentariu