Evenimentul zilei

Vi07102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție TÂNĂR, ucis de campioni K1 în fața la Atrium. POLIȚIA tace de o săptămână. CE conexii are antrenorul lui AUREL IGNAT cu Ministerul de Interne

TÂNĂR, ucis de campioni K1 în fața la Atrium. POLIȚIA tace de o săptămână. CE conexii are antrenorul lui AUREL IGNAT cu Ministerul de Interne Recomandat

27 Mai 2018 - 

Serghei Bejenari (foto), în vârstă de 30 de ani, a fost ucis în bătaie de către campionul național Aurel Ignat, după ce între acesta și tabără unor sportivi K1 s-ar fi iscat o ceartă în fața complexului comercial Atrium.

Deși incidentul s-a petrecut acum o săptămână, timp în care bărbatul a stat în comă, autoritățile nu au spus nimic despre acest caz. Numai postarea pe internet a soției lui Serghei Bejenaru a făcut public acest caz.

Serghei Bejenari a fost bătut cu bestialitate de mai mulți sportivi K1 vinerea trecută.

Bărbatul a fost transportat la spital în noaptea de 18 spre 19 mai. Acesta avea multiple traumatisme ale scheletului facial, iar în aceeași dimineață a fost supus unei intervenții chirurgicale în regim de urgență, pentru extragerea hematomului cerebral. După șase zile de comă, bărbatul a decedat.

Văduva bărbatului, Alisa Ceraniova, îl învinuiește de cele întâmplate pe luptătorului profesionist de K1, Aurel Ignat. Ea a scris pe Facebook că totul s-ar fi iscat de la o fată pe care sportivii voiau să o agațe, iar Serghei Bejenari ar fi intervenit rugându-i să o lase în pace. De aici până la bătaie nu a mai fost decât un singur pas. Sfârșitul a fost ca șotul meu timp de o de oră a fost agresat fizic, bătut cu putere de către „campionii” care reprezintă țara noastră. Timp de o perioadă el tot nu putea respira din cauza traumelor, din cauza zecilor de lovituri cu picioarele pe tot corpul și în cap”, a scris soția acestui pe Facebook.

Familia decedatului susține că sportivul ar fi fugit deja din țară, în timp ce poliția, refuză se vină cu detalii și informație relevantă despre incident.

Antrenor, cadrul în Ministerul de Interne

De menționat că antrenorul acestuia este Nicanor Trocin, cadrul al Ministerului de Interne, decorat recent de către ministrul de Interne Alexandru Jizdan, fost antrenor și al deputatului PD, Consntantin Tuțu, și el fost campion național la K1, relatează TV8.

Pe 11 decembrie 2016, Aurel Ignat a câştigat piramida la Gala KOK World Grand Prix, care a avut loc la Chişinău, şi a obţinut, astfel, dreptul de a se bate cu posesorul centurii de campion, în categoria de 85 kilograme, Constantin Ţuţu. Duelul între ei nu a avut, însă, loc, deoarece Ţuţu a decis să-şi încheie cariera sportivă și să cedeze centura colegului său Aurel Ignat.

Mai mult, Nicanor Trocin a încercat să îi ia apărarea elevului său, dând vina pe mass-media și rețelele de socializare.

Eu nu cunosc detalii despre conflict. Una pot să menționez, să lăsăm organele competente să-și facă lucrul. Este prezumția nevinovăției care îi dă dreptul cel puțin sportivului Aurel Ignat să nu fie executat în contextul învinuirilor aduse. Cu părere de rău, așa se abordează în mass media și pe rețelele de soc”, a spus Trocin.

Ulterior, acesta a recunoscut în conversația cu reporterul TV8 că a vorbit cu Ignat despre acest incident, chiar a doua zi.

Noi am discutat a doua zi după conflictul care a avut loc, pentru că, eu știu nemijlocit că persoana decedată l-a lovit în cap pe Aurel, pentru că el tot a fost internat în spital. L-a lovit în cap cu un baston. Partea vătămată erau vreo 4-5 bărbați care și de fapt și i-a atacat pe ei. Ar fi foarte bine dacă Ministerul de Interne să vină cu un mesaj față de populație ca să cunoască realitatea,” afirmă antrenorul.

Copil rămas fără tată la 7 ani

În tot acest timp, soția bărbatului decedat este disperată. Cei doi au și un copil de 7 ani, care a rămas astfel fără tată.

Mă numesc Alisa, văduva de 29 ani cu copilaș rămas fără tată la doar 7 anișori. Mă aflu într-o stare în care nu imi mai gasesc gandurile,visele si amintirile.Pot doar sa ma rog unicului dumnezeu sa ma ajute in situatia care ma aflu.Stau in pat si privesc ochisorii copilului meu,care sunt inlacrimati si plini de durere si suferinta de citeva ore in coace,si care defapt inca nici nu intelege esenta lacrimilor mele si a lui.

M’am abtinut pina la ultimul moment, pina l’a ultima rasuflare,pina la ultima lacrima ,ca’ci nici nu mai pot duce contul lor, ca sa nu afle copilasul meu, si sa nu fiu nevoita sa’i expun cuvintele care acum sunt impusa sa le spun. Cum ? Cum sa’I explic ca a ramas fara tata? Fara o sustinere ? fara o protejare ?”, a scris soția decedatului pe pagina sa de Facebook.

Între timp, postarea a devenit virală, iar autoritățile au reușit, sâmbătă seară, după o săptămână de la incident să rețină un luptător K-1 în acest caz.

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu