Evenimentul zilei

Mie01222020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție O tânără a fost găsită moartă într-o fâșie forestieră din Colonița

O tânără a fost găsită moartă într-o fâșie forestieră din Colonița

30 Mai 2018 - 

O tânără de 29 de ani a fost găsită fără suflare într-o fâșie forestieră din localitatea Colonița, municipiul Chișinău. Oamenii legii anunță despre reținerea unui tânăr, care este suspectat că ar fi bătut victima și ar fi strangulat-o, transmite IPN.

Potrivit Direcției de poliție a capitalei, oamenii legii au fost alertați pe 26 mai despre dispariția femeii. În urma cercetărilor, cadavrul tinerei a fost găsit într-o fâșie forestieră, având pe el urme de moarte violentă.

Suspectul e în vârstă de 28 de ani și are antecedente penale. Acesta este originar din comuna Tohatin din municipiul Chișinău. Potrivit oamenilor legii, pe 25 mai, victima și agresorul ar fi consumat împreună alcool.

Bărbatul, care a fost arestat pe un termen de 30 de zile, este cercetat penal pentru omor intenționat. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 până la 20 de ani sau detenție pe viață.

În același context, poliția anunță că, acum zece zile, pe malul iazului din Grătiești, municipiul Chișinău, într-o geantă a fost depistat cadavrul unei tinere de 20 de ani. Suspectat de omor este un bărbat de 32 de ani, care a fost reținut. Atât bănuitul, cât și victima, sunt din orașul Cricova.

 

 

Lasă un comentariu