Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Cinci persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri în Chișinău

Cinci persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri în Chișinău

08 Iunie 2018 - 

Procuratura municipiului Chişinău, în cooperare cu Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău, anunţă reţinerea a cinci membri ai unei grupări criminale, specializată în punerea ilegală în circulaţie a substanţelor narcotice şi psihotrope, în cantităţi deosebit de mari. 

În cadrul măsurilor speciale de investigaţii şi acţiunilor de urmărire penală, s-a stabilit că, în perioada ianuarie - iunie 2018, inculpaţii au primit pentru comercializare droguri, după care le-au transportat, păstrat şi vândut pe teritoriul municipiului Chişinău.

Reţinerea indivizilor a avut loc concomitent, în câteva sectoare ale capitalei, în momentul în care aceştia intenţionau să comercializeze droguri, iar în urma percheziţiilor, asupra lor au fost depistate şi ridicate 20 de tuburi de masă plastică, 15 pacheţele şi 22 de pliculeţe termoizolate cu material polimeric, în care se afla substanţă narcotică. 

De asemenea, în cadrul percheziţiei efectuate la domiciliul bănuiţilor, au fost depistate şi ridicate droguri, un cântar, tuburi şi un laptop, prin intermediul căruia erau identificaţi potenţialii cumpărători de substanţe narcotice.

Cei cinci au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă de la 3 la 7 ani închisoare, relevă Secţia relaţii publice a Procuraturii Generale.

 

 

 

Lasă un comentariu