Evenimentul zilei

Ma06022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Fostul polițist, care și-a ucis soția și a aruncat-o la tomberon, CONDAMNAT la ani grei de pușcărie

Fostul polițist, care și-a ucis soția și a aruncat-o la tomberon, CONDAMNAT la ani grei de pușcărie

20 August 2018 - 

Bărbatul, care în primăvara acestui an şi-a omorât fosta soție și i-a aruncat cadavrul la gunoi, a fost condamnat pentru omor premeditat, săvârşit cu o deosebită cruzime, la 13 ani închisoare. Acesta şi-a recunoscut integral vinovăția şi a solicitat judecarea cauzei în procedură simplificată.

Cadavrul femeii a fost găsit de către un măturător, în dimineaţa zilei de 13 martie 2018, într-o geantă din apropierea tomberoanelor de pe strada Suceviţa din sectorul Buiucani al capitalei. 

În rezultatul investigațiilor s-a stabilit că, inculpatul și-a strangulat fosta soție, în vârstă de 29 ani, în timp ce aceasta dormea. Ulterior, pentru a ascunde urmele infracțiunii, a plasat cadavrul fostei soţii într-o geantă și asigurându-se că nu va fi depistat de nimeni, l-a dus la gunoi.

Făptaşul a fost reţinut la scurt timp şi până la sentinţă s-a aflat în arest preventiv. Individul a activat anterior în cadrul Poliției de Frontieră, iar victima - în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. 

Sentinţa este cu drept de atac. 

Lasă un comentariu