Evenimentul zilei

Ma05262020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Valeriu Pleșca, unul din avocații lui Veaceslav Platon afirmă că el și colegii au fost agresați de mascați în timp ce se aflau la penitenciarul nr. 13 / VIDEO

Valeriu Pleșca, unul din avocații lui Veaceslav Platon afirmă că el și colegii au fost agresați de mascați în timp ce se aflau la penitenciarul nr. 13 / VIDEO Recomandat

04 Septembrie 2018 - 

Valeriu Pleșca, unul din avocații lui Veaceslav Platon afirmă că el și colegii au fost agresați de mascați în timp ce se aflau la penitenciarul nr. 13 la o întrevedere cu clientul său.

Media

Potrivit lui Pleșca, întrevederea a avut loc în biroul 25, timp în care Platon a povestit că a fost supus torturii de către angajații penitenciarului. Acesta le-a arătat avocaților echimoze pe suprafața corpului și s-a plâns de dureri de cap. De asemenea, acesta a mai povestit avocaților că i-a fost refuzată asistența medicală, scrie tv8.md.
Ulterior avocații au cerut de urgență ca Platon să fie examinat de un medic, care să-i fixeze vătămările corporale, însă cererea a fost refuzată invocându-se diferite motive.

Avocaților li s-a cerut să părăsească biroul, însă aceștia au declarat că nu-l vor părăsi până ce nu sunt fixate vătămările clientului lor. La scurt timp, în birou au intrat mai mulți mascați și l-au scos de mâini și de picioare pe Platon, iar avocații au fost agresați. Una dintre ele a fost preluată de ambulanță.

Pleșca a precizat că la fața locului, în fața penitenciarului a chemat poliție și urmează să depună o plângere la poliție.

Amintim că, Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de pușcărie pentru prejudicierea Băncii de Economii cu aproape 800 de milioane de lei.

Lasă un comentariu