Evenimentul zilei

Vi08142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție A încercat să-l omoare pe fiul vecinilor, care i-au reproşat că fumează în scara blocului: Un bărbat din Telenești, condamnat la ani grei de pușcărie

A încercat să-l omoare pe fiul vecinilor, care i-au reproşat că fumează în scara blocului: Un bărbat din Telenești, condamnat la ani grei de pușcărie

28 Februarie 2019 - 

Un bărbat din raionul Teleneşti îşi va petrece următorii 12 ani după gratii, după ce a fost găsit vinovat de vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii şi tentativă de omor intenţionat.

Potrivit Procuraturii municipiului Chişinău, în seara zilei de 21 octombrie 2018, aflându-se în curtea unui bloc de pe strada Maria Drăgan din Capitală, unde închiria o odaie, inculpatul i-a aplicat unui tânăr o lovitură de cuţit în regiunea braţului şi a încercat să-l lipsească de viaţă, înjunghiindu-l în regiunea pieptului. Martorii au chemat poliția, iar tânărul a scăpat cu viața, agresorul fiind reținut. 

În cadrul examinării cauzei penale în instanţa de judecată, inculpatul nu şi-a recunoscut vina, declarând că a recurs la acest gest deoarece părinţii victimei l-ar fi reclamat la poliţie pentru că fuma în scara blocului.

Pe lângă închisoare, inculpatul, în vârstă de 25 de ani, urmează să achite în folosul victimei un prejudiciu moral şi material de 60 de mii de lei, precum şi 1.718 lei pentru cheltuieli judiciare.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Lasă un comentariu