Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Un fost preot din Cantemir, condamnat pentru că și-a abuzat sexual fiica vitregă minoră și a lăsat-o însărcinată

Un fost preot din Cantemir, condamnat pentru că și-a abuzat sexual fiica vitregă minoră și a lăsat-o însărcinată

26 Martie 2019 - 

Un bărbat din raionul Cantemir a fost condamnat la 12 ani închisoare, în penitenciar de tip închis, fiind recunoscut vinovat de violul fiicei sale vitrege minore. 

Procurorii au demostrat că, în intervalul lunilor ianuarie-august 2016, inculpatul, în vârstă de 40 de ani, care activa în calitate de preot, a abuzat-o sexual, în repetate rânduri, pe fiica concubinei sale, în vârstă de 13 ani, care se afla la întreţinerea sa. Totul s-a întâmplat la domiciliul acestora, în timp ce concubina pleca de acasă cu treburi. 

Adevărul a ieşit la iveală doar atunci când copila intrase deja în perioada prenatală, iar semnele gravidităţii nu mai puteau fi ascunse. 

Pentru a scăpa de răspundere, bărbatul a abandonat preoţia, plecând la Chişinău, cu tot cu concubină şi minoră. Aici, inculpatul s-a angajat în calitate de taximetrist, iar concubina, chiar de aflase despre abuzurile bărbatului, a încercat să ascundă adevărul, timp în care fiica acesteia născuse un copil de la concubin. 

Organele de drept au fost sesizate de către medicii care au primit naşterea, pe acest caz fiind iniţiată o cauză penală.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii

Lasă un comentariu