Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Le cerea bani spunând că îi poate ajuta să promoveze examenele la BAC: O elevă la o școală serală din capitală, trimisă pe banca acuzaților

Le cerea bani spunând că îi poate ajuta să promoveze examenele la BAC: O elevă la o școală serală din capitală, trimisă pe banca acuzaților

13 Aprilie 2019 - 

O femeie de 38 de ani, elevă la o școală serală din capitală, este învinuită că a pretins și primit 300 de euro pentru a înscrie șase persoane pe lista candidaților la bacalaureat și le-a asigurat că vor promova examenele cu succes. 

Procuratura Anticorupție menționează că acest caz a avut loc în primăvara anului 2017. Dosarul a fost expediat recent în instanța de judecată, scrie IPN. Procurorii au finalizat urmărirea penală și pe un alt capăt de acuzare, în care femeia este învinuită că ar fi pretins și primit 1.100 de euro, spunând are influență asupra persoanelor publice ce activează în subdiviziunile Direcției înregistrare a transportului şi calificare a conducătorilor auto. Cu banii pretinși urma să ajute trei persoane să obțină permisul de conducere, categoria „B”.

Învinuita și-a recunoscut vina și a colaborat cu organul de urmărire penală. Femeia riscă amendă în mărime de la 2 000 la 3 000 de unităţi convenţionale sau închisoare până la cinci ani.

 

Lasă un comentariu