Evenimentul zilei

Vi08142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Sechestru pe averea lui Ilan Șor. CE altceva au mai cerut procurorii pentru condamnatul în „furtul miliardului”

Sechestru pe averea lui Ilan Șor. CE altceva au mai cerut procurorii pentru condamnatul în „furtul miliardului” Recomandat

26 Iunie 2019 - 

Procurorii au pus sechestru, miercuri, pe averea primarului de Orhei, Ilan Șor, condamnat în primă instanță în dosarul „furtului miliardului”.

Totodată, procurorii au înaintat astăzi un demers către magistraţii de la Judecătoria Cahul prin care cer mandat de arest şi darea în căutare a lui Ilan Şor. Şedinţa de judecată ar urma să aibă loc astăzi, iar informaţia a fost confirmată pentru deschide.md de către Adriana Beţişor, procuror-şef al Procuraturii Anticorupţie.

Informaţia a fost confirmată pentru TV8 de şefa interimară a Procuraturii Anticorupţie, Adriana Beţişor.

Deocamdată nu se ştie care este valoarea bunurilor pe care a fost pus sechestru, în acest sens, reprezentanţii Procuraturii Anticorupţie au declarat că vor reveni cu detalii la acest subiect ulterior. Până acum se ştie doar că bunurile aparţin unor companii de ale lui Ilan Şor şi că sechestrul are legătură cu dosarele privind frauda bancară în care este vizat deputatul.

„A fost aplicat sechestru, de fapt, acum suntem încă în proces, pe mai multe bunuri. Sunt bunuri care aparţin mai multor companii, inclusiv companii care gestionează regimul de vânzare a bunurilor Duty Free. Sunt vizaţi mai mulţi agenţi economici. Este vorba depsre investigaţia fraudei bancare”, a declarat Beţişor.

 

Lasă un comentariu