Evenimentul zilei

Joi01232020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat numirea mai multor judecători din instanțele de fond, în calitate de magistrați în instanțele de apel

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat numirea mai multor judecători din instanțele de fond, în calitate de magistrați în instanțele de apel Recomandat

11 Iulie 2019 - 

Potrivit deciziei Consiliului, la Curtea de Apel Chișinău urmează să activeze cinci noi judecători: Ina Dutca, Angela Braga, Marcel Juganari, Elena Cojocari și Ruxanda Pulbere.

Cei cinci magistrați au fost selectați din nouă candidați participanți la concurs. Toți au activat până în prezent la Judecătoria Chișinău, iar în cadrul evaluării au obținut calificativul foarte bine.
Doi judecători noi au fost numiți și la Curtea de Apel Bălți. Este vorba de Viorel Puşcaş și Oxana Mironov. La concursul anunțat pentru instanța din Bălți au participat în total trei candiați, care au activat în cadrul Judecătoriei Bălți.
La concursul pentru suplinirea funcţiei vacante de judecător la Curtea de Apel Comrat s-a înscris un singur magistrat. Este vorba de Andrei Mironov de la Judecătoria Cahul, candidatura acestuia fiind acceptată de CSM.
Toate candidaturile aprobate de CSM urmează a fi propuse pentru numire președintelui.

Lasă un comentariu