Evenimentul zilei

Lun07062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Horoscop Horoscop 22 septembrie 2019

Horoscop 22 septembrie 2019

22 Septembrie 2019 - 

Berbec
Nu îți mai convine nimic din viața ta profesională și încerci să cauți consolare în zona amoroasă. Nici aici, lucrurile nu merg extraordinar, dar barem se mai mișcă.

Taur
Copiii îți dau mari bătăi de cap și nu știi cum să le faci față. Evită să fii agresiv cu ei, mai bine caută  o persoană să te sprijine în acest sens.
Gemeni
Familia te scoate foarte ușor din sărite și nu reușești să gestionezi deloc situația. Cu greu vei găsi soluția să ieși din această criză fără a face compromisuri.
Rac
Apropiații vor să le spui o serie de secrete, dar tu încerci să nu te lași convins. Va fi foarte greu, dacă nu imposibil. Nu te lăsa doborât de problemele din familie.
Leu
Ești campionul cheltuielilor astăzi. Ori arunci banii pe lucuri mărunte doar pentru a le arăta celorlalți că ai, ori vei face o investiție serioasă, pe fond emoțional.
Fecioară
Cauți cărți, cursuri, lucruri care să îți scoată în evidență intelectul sau abilitățile. Ești preocupat de valoarea ta personală și știi că o poți crește doar prin intermediul educației și al dezvoltării personale.
Balanță
Simți că se va întâmpla ceva neplăcut, dar nu îți dai seama ce. Presimțirile nu îți dau pace și îți strică tot cheful, de aceea nu vei fi o companie prea plăcută astăzi.
Scorpion
Intri în panică fără motiv, ai idei paranoice, te victimizezi degeaba. Nu te simți bine și nu vrei să recunoști asta pentru că îți este frică să nu profite alții de vulnerabilitatea ta.
Săgetător
Nu te înțelegi cu persoanele autoritare, vei avea impresia că te tratează cu inferioritate, dar nu este așa. Fă tot ce îți stă în putință să eviți, spre binele tău, prejudecățile și discriminarea.
Capricorn
Drumurile de astăzi trebuie să fie cât mai scurte. Dacă nu vor fi, te vor obosi îngrozitor și nu vei reuși să te bucuri de peisaje sau de companie.
Vărsător
Vei face foarte multe reproșuri partenerului, referitoare la cum își cheltuie banii sau la cum administrează bugetul comun. El va recunoaște că ai dreptate și va promite că se va schimba.
Pești
Vrei să dormi sau să visezi cât e ziua de lungă. Nu ai chef să te implici în activități care necesită mult consum de energie. Partenerul te va obliga să iei o decizie.

Lasă un comentariu