Evenimentul zilei

Joi04022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Horoscop Horoscop 20 februarie 2020

Horoscop 20 februarie 2020

20 Februarie 2020 - 

– Berbec:
Ai în față o zi deosebit de interesantă, în care vei avea ocazia să vezi cu ochii tăi consecințele unor alegeri. Dacă alegi să fii pozitiv, vei culege roade frumoase, dacă nu, nu.

– Taur:
Este posibil să fii surprins de unele situații care dau semnale negative, dar nu ai motive reale să ajungi la concluzia că așa va fi și de acum încolo.
– Gemeni:
Există riscul unor confruntări cu apropiații, pe diverse teme, dar, cel mai probabil, are legătură cu resursele și cu împărțirea lor.
– Rac:
Poți evita conflictele acestei zile, printr-o atitudine matură, de om care înțelege și acceptă defectele și calitățile altora, ca și pe ale sale.
– Leu:
S-ar putea să interpretezi greșit anumite gesturi ale unor colaboratori, ca și cum ar fi îndreptate împotriva ta. Adevărul e altul, dar trebuie să îl vezi, ca să îl poți crede. 
– Fecioară:
Ies la lumină unele dintre cele mai întunecate temeri, sub diferite forme, dar mai ales ca gânduri negre care te îndeamnă să refuzi orice propunere, oricât de avantajoasă ar fi.
– Balanță:
S-ar putea să ajungi la un conflict acut cu partenerul de cuplu, fără să știi nici tu cum și de ce. Motivele sunt multe și vechi, de când lumea, dar rezolvarea depinde de tine. 
– Scorpion:
Ar fi bine să eviți deplasările, discuțiile în contradictoriu și orice fel de inițiativă războinică pe care ai avut-o în minte pentru azi.
– Săgetător:
Este posibilă o dezamăgire provocată de o persoană dragă, dar trebuie să fii sigur că ceea ce crezi tu pe moment, e și adevărat.
– Capricorn:
Se poate reaprinde flacăra războiului în familie, fără vreun motiv special. De tine depinde cum va evolua această problemă, dacă se va agrava sau nu.
– Vărsător:
Ești în conflict cu unii dintre cei din anturajul apropiat, din diverse motive, dar cele mai multe au legătură cu impresia ta că nu te mai bucuri de respectul lor.
– Pești:
Ar fi bine să eviți cheltuielile, de orice fel, dar și deciziile importante care au o componentă financiară. Este ziua imprudențelor pe care le poți plăti scump.

Lasă un comentariu