Evenimentul zilei

Sam07112020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Panorama Simbolul supereroului Batman a fost proiectat pe mai multe clădiri din lume

Simbolul supereroului Batman a fost proiectat pe mai multe clădiri din lume

22 Septembrie 2019 - 

Potrivit imaginilor publicate pe reţelele de socializare, simbolul acestui justiţiar emblematic a fost proiectat pe clădiri şi obiective turistice din Melbourne, Tokyo, Johannesburg, Berlin şi New York, printre alte oraşe.

La finalul evenimentului, logoul a fost aprins pe sediul studiourile de producţie ale Warner Bros în California.
"Relaxează-te, vechi prieten - o meriţi din plin!'', au postat organizatorii evenimentului pe pagina oficială de Twitter a supereroului.
DC Comics a precizat, într-un comunicat publicat pe pagina de internet a companiei, că a colaborat cu mii de comercianţi de benzi desenate, librării, şcoli şi biblioteci din lume pentru a organiza evenimentele aniversare.
De la prima sa apariţie în seria ''Detective Comics'' în 1939, Batman a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi supereroi de benzi desenate.
Personajul a inspirat realizarea a numeroase filme începând cu anii '60 până în zilele noastre, Adam West, George Clooney şi Christian Bale numărându-se printre actorii care l-au întruchipat de-a lungul timpului.

Lasă un comentariu