Evenimentul zilei

Ma07142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Panorama Actriţa americană Zoë Kravitz o va juca pe Catwoman în următorul "Batman"

Actriţa americană Zoë Kravitz o va juca pe Catwoman în următorul "Batman"

15 Octombrie 2019 - 

Actriţa americană Zoë Kravitz o va juca pe Catwoman în următorul "Batman", alături de Robert Pattinson în rolul justiţiarului mascat, a declarat luni pentru AFP un responsabil Warner Bros.

Kravitz, pe afişul unuia unul dintre cele mai importante seriale HBO, "Big Little Lies", o va întruchipa pe super-eroină, prezentată de DC Comics atât ca adversară cât şi ca parteneră de flirt a lui Batman.
Anterior, Michelle Pfeiffer, Halle Berry şi Anne Hathaway au dat viaţă personajului Catwoman, pe numele său real, Selina Kyle.
Filmul "The Batman", a cărui lansare este aşteptată pentru 2021, va fi regizat de Matt Reeves ("War for the Planet of the Ape").
În animaţia "The Lego Batman Movie", Zoë Kravitz şi-a împrumutat deja vocea personajului "Catwoman".
Actriţa, fiica cântăreţului Lenny Kravitz, figurează şi pe afişul trilogiei post-apocaliptice "Divergent", alături de Shailene Woodley, pe care o regăsim şi în "Big Little Lies".
Anunţul vine în plin succes comercial al superproducţiei "Joker", dedicată rivalului de moarte al lui Batman din Gotham City, care domină de două săptămâni box office-ul nord-american.
Starul din "Twilight" Robert Pattinson, a fost anunţat în rolul lui Batman - pe numele real Bruce Wayne - mai devreme în acest an.

Lasă un comentariu