Evenimentul zilei

Lun08032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție România Marcel Ciolacu: PNL a început cu un abandon campania electorală cu susţinerea lui Nicuşor Dan

Marcel Ciolacu: PNL a început cu un abandon campania electorală cu susţinerea lui Nicuşor Dan

28 Februarie 2020 - 

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că, prin susţinerea lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei, PNL recunoaşte public că nu ştie, nu poate şi nu are cu cine să o învingă pe Gabriela Firea în această bătălie electorală.

"PNL a început cu un abandon campania electorală! Chiar acolo unde se băteau cu pumnii în piept că e miza cea mai importantă pentru ei: în Bucureşti. După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidaţi - de la fostul premier, miniştri, europarlamentari şi tot ce au mai găsit prin ogradă -, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună. Practic, liberalii recunosc public că nici nu ştiu, nici nu pot, nici n-au cu cine", a scris Ciolacu pe Facebook.
El a adăugat că Gabriela Firea l-a mai învins o dată pe Nicuşor Dan şi este convins că, "oricâte partide îşi vor ascunde neputinţa în spatele său, va mai pierde încă o dată".
Biroul Executiv al PNL a aprobat vineri, în unanimitate, susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei, a anunţat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Lasă un comentariu