Evenimentul zilei

Dum06252017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social
24 Iun 2017
by  - 
Publicat în Social

Mai bine de jumătate din datoriile Întreprinderilor Municipale pentru Gestionarea Fondului Locativ (ÎMGFL) față de furnizori, care sunt estimate la circa 630 de milioane de lei, reprezintă diferența volumului de apă caldă fixat de contoarele individuale și cele la intrarea în blocurile locative.

23 Iun 2017
by  - 
Publicat în Social

Militarilor nu li se vor percepe contribuții de asigurări sociale de stat obligatorii din plățile specifice activității de muncă, dar care au caracter compensator. Modificarea a fost votată în lectură finală în ședința de Parlament din 22 iunie, transmite IPN.

22 Iun 2017
by  - 
Publicat în Social

Garda de Onoare a Armatei Naționale marchează astăzi, 22 iunie, 25 de ani de la fondare, transmite IPN. La ceremonia organizată pe platoul Ministerului Apărării cu ocazia aniversării, locotenentul major Vitalie Josan a spus că 22 iunie este o zi specială pentru feciorii patriei, care au avut și au tărie de caracter să treacă prin soare și ploaie, vânt şi ninsoare pentru a servi poporul Republicii Moldova.

21 Iun 2017
Publicat în Social

Reprezentanții direcțiilor de asistență socială din Orhei, Leova, Telenești, Hâncești și Cimișlia au fost instruiți de către Asociația Obștească „Eco-Răzeni” cum să contribuie la incluziunea socială și în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități. 

21 Iun 2017
by  - 
Publicat în Social

Circa 650 de copii din Republica Moldova, care au avut rezultate remarcabile la învățătură, sport, muzică sau arte plastice, printre ei și 150 de premianți la olimpiade naționale și internaționale, se vor odihni gratuit în această vară în două tabere din România.

21 Iun 2017
by  - 
Publicat în Social

Studenții care lucrează sau își desfășoară stagiul de practică vor putea sta în căminele studențești și pe timp de vară. În același timp, managerii le recomandă să părăsească căminele în timp ce în ele se efectuează lucrări de reparație, transmite IPN.

20 Iun 2017
by  - 
Publicat în Social

Experţi ruși ai Serviciul Federal pentru Supravegherea Veterinară şi Fitosanitară Veterinară „Rosselhoznadzor” se află în misiune de serviciu în Republica Moldova cu scopul de a inspecta locul de producere a materialului săditor destinat exportului în Federația Rusă, transmite IPN.

20 Iun 2017
by  - 
Publicat în Social

Şapte şcoli şi grădiniţe din raionul Ungheni au renunţat la încălzirea cu gaze şi cărbune în favoarea celei cu biomasă, care este livrată de un agent economic. Consiliul raional Ungheni a primit un grant de 2,1 milioane de lei pentru lansarea PPP, din fondurile europene ale Proiectului Energie şi Biomasă.

20 Iun 2017
by  - 
Publicat în Social

Un bărbat în vârstă de 36 ani, originar din satul Cotiujenii-Mari raionul Şoldăneşti, a fost reţinut de oamenii legii fiind bănuit de săvârşirea jafurilor în serie, în ascensoare şi scările blocurilor locative.

20 Iun 2017
Publicat în Social

Viceministrul Justiției, Anatolie Munteanu, și reprezentanți ai Departamentului Instituțiilor Penitenciare au avut, luni, o întâlnire cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Moldova, Daniel Ioniță. Diplomatul a oferit un lot de cărți pentru deținuții unui penitenciar. 

19 Iun 2017
by  - 
Publicat în Social

Cel puțin 15 izolatoare de detenție provizorie din cadrul unităților teritoriale ale Poliției urmează a fi renovate. La fel, vor fi achiziționate minimum 25 de unități de transport specializate pentru transportarea persoanelor aflate în custodia Poliției.

19 Iun 2017
by  - 
Publicat în Social

Un moldovean a fost reținut și plasat în arest preventiv, pentru 30 de zile, fiind suspectat că a organizat pe teritoriul Federației Ruse acțiuni de cerșit și  trafic de ființe umane. Suspectul, prin aplicarea violenței, ar fi determinat la cerșit două persoane și a exploatat prin cerșit doi copii.

17 Iun 2017
by  - 
Publicat în Social

Un kilogram de roşii poate fi cumpărat la piață începând cu 20 de lei. Un kilogram de castraveţi costă între 10 și 13 lei. Patlageaua vânătă porneşte de la 35 de lei kilogramul, iar ardeii - de la 20.

16 Iun 2017
Publicat în Social

Astăzi, a fost inaugurată la Călărași o grădiniță de tip energo-eficient, prima de acest fel din ţara noastră, zidită cu banii contribuabililor germani. Construcția acesteia a fost începută  în aprilie 2016 şi a durat puţin peste un an. Astăzi, instituţia preşcolară şi-a deschis larg porţile pentru copii şi părinţi. 

Pagina 1 din 85